Prof. Dr. Sinsi
|
Dabbet-Ül Arz,Dabbetülarz,Dabbetül Arz Çıktı Mı
İŞTE BÜYÜK DECCAL
"Otuz kadar yalancı Deccaller çıkmadıkça Kıyamet kopmaz Bunlardan her biri Allah'ın elçisi olduğunu zanneder "Tirmizi, Fiten 43, (2219); Ebu Dâvud, Melâhim 16, (4333, 4334, 4335)
Peygamber olduğunu söyleyen büyük deccal
ABD Başkanı George W Bush, sabahın erken saatlerinde kalkıp dini kitaplar okuyor Kabine toplantıları da dualarla başlıyor Bush kendisine sorulan basit soruları bile İncil'den örnekler vererek cevaplıyor "Yaradan" kelimesini dilinden düşürmeyen Başkan, görevinin kendisine Tanrı tarafından verildiğine inanıyor Fransız Le Nouvel Observateur Dergisi Amerika Başkanı George W Bush'un dünya üzerinde yaşayan 500 milyon "Evangelist"in en önemli dini liderlerinden biri olduğunu yazdı
Valilik dönemlerinde Bush'u tanıyanlar onun kendisi hakkında "kutsal bir görev aldığını" söylediğini anlatıyorlardı Zaten konuşmalarından bir kısmı da Evangelist kilisesinin ateşli savunucularından Michael Garson tarafından yazılıyordu Vali olarak başarı kazanan Bush için yeni adımlar atma zamanı gelmişti "Yaratan beni seçti" diyen Bush, Evangelist kilisesinin desteğiyle başkanlık yarışına da büyük bir hızla geldi Başarısız olması hemen hemen imkansızdı çünkü Bush'a yapılan maddi yardımların dışında medya desteği de inanılacak gibi değildi
Evangelist televizyon kanalı "The Family Channel" (Aile Kanalı) da rahipler, "Yaratanın bana 2004 seçimlerinin tam bir patlama olacağını söylediğini duyuyorum Bush çok kolay bir şekilde seçimleri kazanacak  Yaradan onu destekliyor çünkü o iyi bir Hıristiyan Yaratan onun dünyanın başına gelmesini istiyor  " şeklinde konuşuyorlardı Dedikleri de oldu ve ülkede yaşayan yaklaşık 70 milyon Evangelist Bush'a destek verdi, Bush da Beyaz Saray'ın kapılarını fazla zorlanmadan aralamış oldu Fakat Bush'un başkan seçilmesi onun söylemini değiştirmedi, aksine daha da belirginleştirdi
Onu pek çok yayın organları övüyor ve büyütüyor du Bush ve Evangelist düşünceyi medyada ilk inceleyenlerden biri hiç kuşkusuz Amerikan Newsweek Dergisi oldu "Bush ve Yaradan" isimli bir dosya hazırlayan dergi, Bush'un vaaz kitapları okuduğunu, en çok sevdiği kitabın yazarı Oswald Chambers'ın "1917 yılında Mısır'da Türk askerlerine karşı savaşan Anzak 'lara moral verdiğini yazmıştı Bush'un aldığı politik olsun ya da olmasın tüm kararlarının ardında Billy Graham ve oğlu Frank Graham'ın olduğunu belirten dergi, "Bush, Başkan olmasını da, Irak Savaşı'nı da Allah'ın iradesine bağlıyor Bu görevleri yerine getirmek için Başkan olduğuna inanıyor" diye yazmıştı
Amerika Başkanı Bush tüm yaşamını ve politik kararlarını dini kurallara göre yönlendirdiğinden, o kitapların birden beğeni toplamaya başlaması politik anlamı açısından incelenmeli Bush, 11 Eylül saldırısı olduktan hemen sonra kendisinin bir haçlı seferi başlatacağını açıklayarak niyetini açıkça belli etti Bu son derece ürkütücü bir tavırdı Çünkü ait olduğu mezhep göz önüne alındığından işin sonu kıyamet gününe kadar ulaşabilirdi Ben, Irak’ta başlatılan savaşın dini, mistik konular dikkate alınmadan anlaşılamayacağını her zaman savundum Tek boyutlu açıklama çabaları bana hep eksik geldi Burnumuzun dibinde büyük, çok büyük bir gelişme yaşanıyordu Hem fiilen hem de mistik boyutuyla bizleri içine çekmeye başlayan bir gelişmeydi bu
Irak Savaşı aslında hiç de görüldüğü gibi değil, sadece petrol ve çıkar da değildi ardında birçok dini etken olan bir savaştı Ve olup bitenleri sadece Evangelistler anlıyordu Evangelistler Amerika'yı tamamen ele geçirdikten sonra asıl hedefe yani dünyayı evangelistleştirmeye yönelmişti
Teoloji profesörü Thomas Römer Irak Savaşı’nın perde arkasıyla ilgili çok ilginç bir gerçeği ilk kez ortaya çıkardı Buna göre Fransa eski cumhurbaşkanı Jacques Chirac ve ABD Başkanı George Bush, Irak Savaşı’ndan birkaç hafta önce bir araya geldi Bu toplantıda Bush,
Fransa liderini savaşa girmeye ikna etmek için,“Ortadoğu’da Yecüc ve Mecüc (Gog-Magog) harekete geçti İncil’in öngördükleri yaşanmaya başladı Bana yardım etmelisin” dedi Ancak Chirac Yecüc ve Mecüc’ün kim olduğundan tamamen habersiz olduğu için bu anekdottan bir şey anlamadı Bush’a da hissettirmedi Chirac, Yecüc-Mecüc raporu istedi
Toplantıdan hemen sonra Fransız yetkililer Lozan Üniversitesi’nde profesör olan İncil uzmanı Thomas Römer ile iletişime geçti Durumu kendisine anlattılar ve Yecüc ile Mecüc hakkında bilgi istediler Römer de detaylı bir raporla bu bilgiyi Elysee Sarayı’na iletti Bush kendini kurtarıcı sanıyor Kendini bir peygamber olarak görüyordu Hıristiyanlığın Evangelist mezhebinden olan George Bush, daha önce defalarca politik kararlarını dini inançlarına göre almakla suçlanmıştı Evangelistler Mesih’in İsrail’den geleceğini düşünüyor
Bu nedenle Bush’un ve yakınlarının Evangelist inancı, yönetimin İsrail’e yakınlığını açıklamak için de kullanılıyor Bazı din adamları ise konuşmalarında sık sık Tanrı sözcüğünü kullanan ve dünyayı kurtarmaktan bahseden Bush’un kendini Mesih zannettiği yönünde yorumlar yapıyor Aslında o mesih değildi Deccal in ta kendisiydi
Bush’un o garip konuşması
ABD Başkanı Haziran 2003′te yani Irak’ın işgalinden dört ay sonra Mısır’ın Şarm el-Şeyh beldesinde Filistin heyetiyle bir araya gelmiş,burada Irak savaşı konusunda çok ilginç açıklamalar yapmıştı:“Tanrı bana ‘George, git Afganistan’daki teröristlerle savaş’ dedi,
gittim savaştım ‘George, git, Irak’taki despotluğu bitir’ dedi, bitirdim Şimdi bana Tanrı’nın ‘Git, Filistinlilerin devlet kurmasını sağla, İsraillileri güvenliğe kavuştur, Ortadoğu’ya barış getir’ dediğini hissediyorum Tanrı’nın izniyle bunları da yapacağım  ”
Artık Sovyetler birliği de yıkılınca Dünya da tek etkin güç olmaya başladı Pekçok ülke ona çok yönden muhtaç olduğundan ve yalanlarıyla kandırmalarından onun ardından gittiler Fransa'yı "iyi-kötü" savaşı için yanında isteyen Bush, Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac'a yazdığı mektupla Cumhurbaşkanı'nı tam anlamıyla şoke etmeyi başarmıştı! "Magog ve Gog" kavramlarından yani İyi-Kötü savaşından bahsetmişti Chirac, bu felsefeyle bir savaş başlatılamayacağını söyleyip Bush'un yanında yer almayacağını kati bir dille ifade etti
Günümüzde Ortadoğu topraklarında yaşanan gelişmeler Deccal'in ta kendisidir
BÜYÜK DECCAL İN BÜYÜK YALANI
ABD de çıkan deccaller (yalancılar) zamanla kendisini dünyanın jandarması ilan edecekti Dünyanın Jandarması demek Adaleti ve huzuru sağlayan demekti Bunu dinimizde ancak Peygamberler sağlardı YANİ DECCAL PEYGAMBERLİĞİNİ İLAN ETMİŞTİ Önce ben peygamberim dedi Sonra dünyaya adalet sağlıyormuş gibi gözüküyordu Yalanlar söyleyerek diğer ulus liderlerini kandırıp yeryüzünde bozgunculuğa başladılar Zamanla güçlendi, yeryüzünün hazineleri onun elindeydi Pek çok ülkede bozgunculuk çıkardı (halkları, terör örgütlerini, muhalefetleri, bir guruba karşı diğer gurubu desteklediler Kışkırttılar Gayri resmi silah sattılar Ve daha niceleri )    yıl 2003 oldu
11 Eylül saldırısını gerçekleştirmesiyle dünyaya kendini gösteren büyük deccal resmen ortaya çıkmıştır Büyük yalancı ,büyük yalanını planladıktan sonra uygular Kendi uçaklarıyla kendi ülkesine saldırır Ülkesindeki önemli yerleri vurur Pentagonu ,ikiz kuleleri ve kendi beyaz sarayını vurur dünyaya kendini ilan eder Aşağıda ki linklerden yalan olduğunu görebilirsiniz
http://video google com/videoplay?do  4636144541551#
http://www dailymotion com/video/x7r  nan-teror_news
http://video eksenim ***** com/albey  _Bolum/198962/
http://video ***** com/albeymeta/11-  -Bolum/198957/
Aslında çok görüntüler vardır Burada paylaşamayacağım ,araştırmak isterseniz google arama motoruna 11 EYLÜL GERÇEĞİ diye yazarsanız pek çok video ve gerçekleri görür ve anlarsınızdır Gerçekten de ikiz kuleleri yıkan çarpan uçaklar değildir Kuleleri ayakta tutan çok yüksek sıcaklıklara dayanıklı çelik kolonların varlığı bilinmektedir Bu çelikler yüksek sıcaklıkta eriyebilmektedirler Uçakların çarpma sonucunda böyle bir Sıcaklık yanmayla bile elde edilemezdi Ancak ikiz kulelerin çevresinde bulunan Amerikalı vatandaşlar kulelerde uçakların çarpmasından çok sonra çok büyük patlamalar oldu diyorlardı Kulelere önceden döşenmiş patlayıcılardı Sonradan da insanları Ahmak sanıyorlar ki sapasağlam yolcu pasaportu buluyorlardı Medya yı da yanlarına almışlardı Binadaki dublörleri bile hazırlamışlardı Birde ikiz kulelere çok kimsenin de gelmesini engellemişlerdi Sahte uçaklar kalkış saatleri ve kimlikleri bile olmayan insanları senaryo etmişlerdi O uçakların içi boştu İnsan dolu değildi Pentagona Bir cepheden uçak çarptı demişlerdi Halbuki o uçağı hiç kimse görmemişti , siz bilmez misiniz evinizin yakınından geçen bir uçağı Sonuçta büyük bir yalan vardı Bu yalanı Bütün Amerika halkına endekslemek doğru değildir Amerika daki yönetimi eline almış olan mecüclüler yapmıştı Buların bir bozguncu dostları da var ki Orta doğuda yönetimi eline alan Yecüclülerdi Ancak Amerika da Halkın bir kısmı muhafazakarlara karşı olanlar, bu olayların Büyük bir yalan olduğunu söylemişti
RE 140/11 Benden evvelki peygamberlerden ümmetini Deccal ile korkutmayan hiç kimse olmadı Onun sol gözü şaşı, sağ gözü ise perdelidir Ve alnında "kâfir" diye yazılıdır Yanında cennet, cehennem diye iki vadi olur Cennet dediği cehennem, cehennemi ise cennettir Yanında peygamber kıyafetinde iki melek bulunur; biri sağında, biri solundadır Bu beraberlik insanları imtihan içindir Deccal onlara sorar: "--Ben sizin Rabbiniz değil miyim? Diriltiyorum, öldürüyorum "
Meleklerden biri: "--Yalan söylüyorsun!" der
Fakat bu sözü yanındaki melekten başkası duymaz İkinci melek diğerine:
"--Doğru söylüyorsun " der
İkinci meleğin sözünü insanlar işitir ve zannederler ki, Deccal'i tasdik etti Bu da imtihan içindir Sonra Medine'ye yürür Giremeyince, "Bu onun ülkesidir!" der Sonra Şam'a yürür Orada "Akabetü Efik" mevkiinde Allah onu helâk eder
Hz Sefine RA
Bu hadise benzer çok hadis vardır 15 civarındadır Farklı sahabelerden farklı değişimler ve farklı yorumlar katılarak ulaşan hadisleri derinlemesine inceledim Ancak hepsinde benzerlik bulunan bu hadisi seçtim Bu nedenle farklı yorumlar vereceğimdir Onun sol gözü şaşı;gerçekleri göremeyen , sağ gözü perdeli; peygamber olduğunu iddaa etmesine rağmen dinden ve Allah dan habersiz olan Ve Alnında kafir yazılı; herkes onun ilim ve feraset sahibi olmadığını olgunluk taşımadığını ve manevi değerleri bilmediğini bakışlarından tavırlarından yüz hareketlerinden ,mimiklerinde konuşmasından rahatlıkla anlayacaktır Yemin ediyorum bu GEORGE BUSH UN ta kendisidir bu hadisler benzetme misal taşımaktadır Hadis ilmini araştırabilirsiniz
Yanında cennet bolluk ve iyi yaşam , cehennem kıtlık ve zor yaşam vardı Peygamber kıyafetinde iki melek bulunur Yani doğru söyleyici iki gurup insan topluluğu vardır Ve deccal dünyaya seslenir Derki ben sizin Rabbiniz değil miyim Sahabelerden farklı kişilerden benzerlik ve değişiklik içeren pek çok hadisi dikkate alarak bu yorumlar çıkartılmıştır Hadis incelemelerimde bunu bizzat deccalin demeyeceği anlaşılmaktadır Şeytan deccale gidecek senin için ne yapabilirim diyecektir Bunun üzerine deccal insanlara git benim rableri olduğumu söyle diyecektir Şeytan , deccalin İnsanların Rabbi olduğunu söyleyecektir Şöyle ki; Şeytan insanlara gelir derki herkes onun sayesinde ekmek yiyor, su içiyor bolluk ve bereket yaşıyor Ona uyarsan seni cennetine kor, nimetlerinden faydalandırır, ülkenizi ayakta tutup sizi yaşatır Eğer onu reddedersen seni cehennemine atar ve aç bıraktırır, ülkeni yok eder Ona uymalısın Ayrıca o olmazsa dünyada kargaşa çıkar Dünya ekonomisi onun elindedir O sizin Rabbinizdir der Sonra o kişi yani o ülke lideri ona uyucu olur
Ardından DİRİLTİYORUM; ülkeler kurarım, yeni hükümetler getiririm ve sizi iyi bir ülke yaparım diyecek ÖLDÜRÜYORUM; ülkenizi yok ederim dağıtırım,insanlarınızı çok zorda bırakırım Sizi mahvederim der
Sonra 11 Eylül saldırılarını gerçekleştirir Uzak kıtada o ülkede bulunan bir kısım dürüst insanlar Bu saldırı bir yalandır ,Deccal yalan söylüyor der Bu saldırıyı bizzat kendisi organize etmiştir der Ancak bunu sadece o ülkedekiler Oradakiler duyar Böylece yanındaki SAGINDAKİ MELEK yalan söylüyorsun demiştir Sonra diğer melek yani , dünyada bulunan ikinci bir gurup insanlar doğru söylüyorsunuz İkiz kuleleri ve Ülkenizi vurdu derler Ancak diğer insanlar yanıbaşların da olmayan yani uzak kıtada olan bu olayı; Böyle bir olay gerçekleşti şeklinde algılar Bu Allah ın İmtahanı dır Sizlerin ne yapacağını görmek istemektedir Ve ardından Afganistan,ırak,Filistin ,Ürdün, insansız uçaklarla Pakistan, İran ı tehdit pekçok ülkede terör örgütleri ,resmen Orta doğuyu ve dünyayı kan gölüne çevirir
BU DÖNEME AİT TEVRAT DAN KAYITLAR (ONUN) geleceği nesilde  tüm devletler Minim dinini (ateizmi) kabul edecek ve verilen öğütlerden yüz çevrilecek  (Talmud, Sanhedrin 97a)
(ONUN) çağı gelmeden önceki sürede  krallar kafirlere dönecek ve hiçbir sitemi duymayacaklar  (Talmud, Sota 49:2)
Devlet yönetimleri delalete (dini inançlara ters) düşecek ve onları kınayacak kimse olmayacak (Talmud, Sota 49:2)
Geleceği nesil  bu neslin liderleri köpekler gibi davranacak  (Talmud, Sanhedrin 97a)
Önderleri akşam gezen aç kurtlar gibi, sabaha bir şey bırakmazlar (Sefanya, 3:3)
Nehir gibi birçok belayla sarılmış bir nesil gördüğünde, onu (Mehdi'yi) bekle ve hazırlan; çünkü şöyle yazılmıştır, düşman sel gibi geldiğinde  Kurtarıcı gelecek (Talmud, Sanhedrin 98a)
(Mehdi) tüm dünya kafirliğe dönene dek gelmeyecek  (Talmud, Sanhedrin 97a)
Günahtan korkan insanlar hor görülecek ve gerçek bulunamayacak  (Talmud, Sota 49:2)
Günah işlemekten korkan insanlardan nefret edilecek  (Talmud, Sota 49:2)
Tüm hakimler ve yöneticiler gidene dek gelmeyecek  (Talmud, Sanhedrin 98a)
Yeşaya''nın Babil''le (Irak) ilgili bildirisi:  araçlarıyla uzak bir ülkeden, dünyanın öbür ucundan bütün ülkeyi yerle bir etmek üzere geliyor (Yeşaya, 13:1, 5)
  (Mehdi''nin) doğum sancıları, "o gün" burada yazılıdır  Yecüc ve Mecüc savaşları: "o gün" burada yazılıdır; bu yazılırken, o günde Mecüc gelecek (Talmud, Shabbath, 118a)
Bir yerde sel olurken, diğer bir yerde kuraklık olması:
  (Mehdi''nin) geleceği yedi yıllık sürenin sonunda, ilk yılda bu ayet gerçekleşecek: Bir şehrin üzerine yağmur yağdırırken, diğerinin üzerine yağmur yağdırmayacağım  (Talmud, Sanhedrin 97a)
Mesih''in (Mehdi''nin) geleceğine inanmayan veya onun gelişini beklemeyen bir kişi, sadece bütün peygamberlere karşı gelmekle kalmaz, Tevrat''ı ve hocamız Musa''yı da inkar etmiş olur (Maimonides, Mişna Tora, Kralların Yasaları, 11:1)
Gördüğünüz gibi Tevrat kayıtları da hadisleri ve günümüz olaylarını da doğrulamaktadır İncil de yaptığım araştırmalar sonucunda da tam bir benzerlik görmüşümdür Ancak şunu da belirtmeden edemeyeceğim ki Amerika da ki o muhafazakar , aşırı dindar halkı yanlış inançlarından ve yaptıklarından dolayı Rab saptırmıştır Bu Allah ın vaadidir Onlar yani mecüclüler bunu hak etmişlerdir
DECCAL ORTALIĞA FİTNE SAÇARKEN Cenab-ı Hak, MESİH MERYEM OĞLU İSA'YI gönderir  nefesini idrak eden, her kafir mutlaka yok olur İsa (a s) Deccal ile Lüdd kapısında (Beytül Makdise yakın bir belde) karşılaşır 23 (Gerçekten de İSA bu kapı istikametinde ki bölgede karşılaşmıştır )
İşte o sırada Allah'ın düşmanı olan DECCAL , HZ İSA'YI görünce tuzun suda erimesi gibi erir gider 22 (Çünki herkes onun İSA olduğunu anlayacak Diğer ulus devletleri , liderleri ve halklar İSA nın yanında toplanmaya başlayacaklardır Bu arada Deccalin yanındaki ulus devletleri , halklar azalacaktır Yalancı Deccal den Doğru sözlü ve birleştirici İSA ya geçiş yapacaklar )
Yemin ederim bütün işaretler MEHDİ, DECCAL VE İSA yı gösteriyor, Güneş ve Ay tutulmaları , gök de yıldızlarda Süleyman ın mührünün belirmesi Halley kuyruklu yıldızı,(bir meleğin elinde meşale ile müjde vermesi diye yorumlanır ) 2001,2003 gök olayları ve sayamayacağım nice işaretler
İşte şimdi bunların üzerine bir ülkenin lideri olarak İSA ÇIKAR Onun başa gelişinde bile Rabbin eli vardır Sürekli onu tutmaktadır İsa her geçen gün olgunlaştırılmaktadır DECCAL FİTNE SAÇARKEN , YECÜC VE MECÜC DÜNYANIN HER YERİNE YAYILMIŞ İKEN DÜNYA ya kardeşliği dostluğu, huzuru ve birlikteliği anlatan Zorda kalanlara yardım etmeyi öneren bir adam çıkar KARŞIMDA IŞIK GİBİ PARLAYAN İSA YI GÖRÜYORUM İnanın bana ‘VALLAHİ O ŞU ANDA SİZLERİN İÇİNDEDİR ’sizden her kim ona erişirse , benden selam götürsün’’ demişti peygamberimiz Vallahi ben ona eriştim Onunla selamlaşmaya ve selam götürmeye gideceğim ancak çok meşgul bir adam , görüştürmezler sanıyorum Onlara ,aralarından bir Peygamber geldiğinde derler ki ‘Hadi oradan O peygamber olamaz ’derler ‘ O da bizim gibi bir insandır’ derler ‘Onun geçmişini de biliyoruz’ derler SİZLER DE GEÇMİŞTE YAŞANAN BU OLAYLARI TEKRARLAMAYINIZ O İSA YA SAHİP ÇIKIN ŞİDDETLE TUTUN ŞU İKİ KAVİM YECÜC VE MECÜC E KARŞI İSAYI DESTEKLEYİN Onlar dünyanın her yerinden saldırıyorlar Her tepeden geliyorlar Denizdeki kumlar kadar çoklar DÜNYAYA ONUN İSA OLDUĞUNU İLAN EDİN
Allah ezelde yazmış olduğu iradesini göstermiştir Rab görkemini ve iradesini göstermiştir artık Herkes rabbi bilecek Onun görkemini göksel egemenliğini anlayacaklardır
Sevgiler Ülkeme Müjdeler Ülkeme Beklenen zamana Yemin olsun ki söylediklerim doğrudur  Yazım tarihi:26 06 2010
|