Yalnız Mesajı Göster

Evlilikte Karar Verme Aşamasındayım , Bazı Konularda Fikirlerine İhtiyacım Var

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evlilikte Karar Verme Aşamasındayım , Bazı Konularda Fikirlerine İhtiyacım Var

bugün bir hanımla evlenme niyetiyle konuştum birbirimizi tanıttık aklıma bazı konular takıldı size sormak istedim

şimdi kız 20yaşında , lise 1 terk , kız memur ailesinde büyümüş , ailesi muhafazakar ,

Kız 3 yıldır namaz kılıyor , ama örtünmüyor , örtünmeyi sevmiyor akrabaları felan kapalıymış bu durum biraz garibime gitti

Kız ahlaki olarak iyi bir kız, kız çok güzel dışarıdan görseniz fiziksel olarak çok güzel biridir kızı sosyete sanırsınız , bir çok flörtü felan var zannedersiniz , ama kızı tanıyınca böyle olmadıgını anlıyorsunuz , kız böyle biri namaz kılıyor ama başını örtmüyor yaşlanınca örterim diyor

bende bu konuda şunu söyledim Ben bu konuda hiç bir şeklide baskı yapmam kışinin kendi tercihidir dedim ama eşimin baş örtülü olması beni sevindirir dedim ama ileride örtünmesini isterim dedim kız ilk başlarda görüşünüz olumlu felan dedi olabilir dedi ama 1 saat geçti konumaya devam ettikten sonra bununa çelişen ifadeler söyledi biraz kafamda soru işareti uyandı

Aslında ben tatlıdillilikle kızı yolagetirebilirim Akrabalarına sordum kız sevimli , tatlıdilli dediler , inat dikbaşlıfelan degil dediler

Yinede ben bu konuda biraz kararsız kaldım kafamda soru işaretleri var

Beni soracak olursanız ben ne kuranı bilirim , cumadan cumaya namaza giderim ama dini konularda bana öncü olacak biriyle evlenmek isterim

Alıntı Yaparak Cevapla