Yalnız Mesajı Göster

Kadına 'Sen İki Katı Döv' Fetvası...!

Eski 08-03-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Kadına 'Sen İki Katı Döv' Fetvası...!

#fani_dünya#´isimli üyeden Alıntı

kardeşim ne diyorsun sen Allah aşkına sizin uygunsuz yazılarınız üzüyor bizide ne demek oluyor!

ne yapmışız ki burda el ezher bir fetva vermiş bizde paylaştık bunu sizlerle buyrun siz yorumlayın bu fetvayı dedik

bu yazıyı buraya eklemem bu yazıyı desteklediğim anlamınamı geliyor yani!

tabiki erkeğin hakkı kadından her zaman fazladır

ama şunu bilin ben buraya bir konu açmışsam illa o konuyu destekliyorum anlamına gelmiyor burası bir paylaşım forumu ve bizler paylaşımımızı yapar yorumları bekleriz

bilmem Anlatabildimmi

vesselam

Anlatabildinizde siz beni yanlış anladınız Burası malum dini bir site, ve forum demek illa yorum yapılmalı demek değildir Dini konularda yorum olmaz Siz buraya kadın kocasını dövebilir diye bir yazıyı taşırsanız, bu buradaki müslümanlara zarar verir Evet forumunuzdan bu yazıyı savunduğunuz çıkmaz ama böyle böyle fetva verildi demek bir çok müslümanın yanlış bilgilenmesine sebeb olur Bu tehlikeyi bildiğimiz için sizin bu yazınız üzdü dedik Yazılarınızı takib ediyordum ama son bir kaç forumunuz bizi şaşırttı sadece bunu belirtmek istedim Erkeğin üstün olduğunu kabul ediyorsanız, bu kuranı kerimde açıkca bildirilmişken '"Bütün insanoğlu Allah indinde eşittir Hatta kadın yediği her tokat başına 2 tane atmalıdır" diyen bir zihniyetin yazısını buraya taşımanın ne faidesi olabilir ?

Alıntı Yaparak Cevapla