Yalnız Mesajı Göster

Nasıl Kapanmak Bu:???????

Eski 08-03-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Nasıl Kapanmak Bu:???????

muhafazar moda işte her şey bu iki kelıme ile başlıyor MODA herşey gıymek serbest gıbı algılanıyor ayrıca çok farklı gıyınmek, tarz yaratmak ( "yaratmak" yaratmak sadece allaha mahsustur ancak bu kelıme artık o kadar çok kullanılıyorki) farklı olmaya, tarz yapmaya öyle buyuk bır özentı varki
ve muhafazar moda tarzında genç kızların açtıkları bloglar içler acısı takıp ettıklerım var şaşırıyorum ve mankenlerı aratmayacak pozlar pekı bır kadın resmını internet sayfalarına koymak 32 diş meydanda sırıtarak resım çektırmke uygun mu? bunun neresı islama uygun cevap bız modernız artık moda böyle

ahh ahh zamanın genç kızlarımız vardı okul kapısında başörtusunden dolayı atılan çene üstunden baglanmış buyuk eşarplar, bol tesetturler şimdi onlardan görmek mumkun bıle degil yolda gördugum bazı g

ben dıyorum farklı olmak, ilginç olmak gıbı istegım yoknormal gıyınmek ve normal olmak istıyorum sanırım artık normal olan farklı olacak bu gidişle

bundan 3 sene önce uygun kıyafet aldığım magazanın önunden geçerken vıtrıne koyulan hiç bır kıyafetın örtunmeye uygun olmadıgnı göruyorum artık pardüseleri bile fakır kol yapmışlar üstune 400 etıket koymuşlar moda adına alıp gıyen kızlarımız

makyaj maymunlaşmış suratlar fondetenden görunmeyen tenler pekı bunun saglıga zararı yok mu? söylesen bır şey olmaz derler emınım

Alıntı Yaparak Cevapla