Yalnız Mesajı Göster

Yardımınıza Çok İhtiyacım Var

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yardımınıza Çok İhtiyacım Var

mrb arkadaşlaröncelikle hayırlı ramazanlarkadir gecemiz de şimdiden mübarek olsunçok huzursuzum arkadaşlar,kalbimin gitgide paslandığını hissediyorumnamaz kılamadığım için artık huzursuzlanamıyorum yada çok utanarak söylüyorum kimi zaman aklıma dahi gelmiyorsanki artık günahlar normalleşti gibinamaza başlamak geçiyo içimden ama o maneviyatı hissedemiyorum kılsam bile formaliten kılacakmışım gibi geliyonamaza karşı dirençli olamıyorumo ayakta tutan maneviyatı hissedemediğim için başlasam da geri bırakıyorumyarın kadir gecesi namaz kılacağım kuran okuyacağım ama kalbim o kadar paslanmış ki o duyguya bürünemiyorumdünya hayatına kendimi çok kaptırmışım gibi geliyone yapacağımı da bilemiyorum o duyguya nasıl bürüneceğimi deneler yapabilirim arkadaşlarAllah rızası için yardımcı olun lütfenkitaplar okumam gerekirse dediğiniz kitapları alır okurum daama yeter ki beni yönlendirinbeni yalnız bırakmayın arkadaşlaro yola tekrar girmem için kararan kalbimi biraz olsun aydınlatabilmem için yardımınıza çok ihtiayacım varnolur yarın kadir gecesinde benim için de dua edinbelki rabbim o duyguları yeniden kalbime koyarhepiniden Allah razı olsunhayırlı günler

Alıntı Yaparak Cevapla