Yalnız Mesajı Göster

Başi Örtülü Kalplerimize...

Eski 08-02-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Başi Örtülü Kalplerimize...

nihalim´isimli üyeden Alıntı

Aleykümselam kalbi güzel canım kardeşim ALLAH cc sizden de razı olsun İNŞALLAHAMİNAMİNAMİNcanım emeğine sağlık yorumun için teşekkür ederimAnneannenize selamınızı ilettim canım kardeşim size selamları var DUA 'larımda canım kızım diyoranneanneniz bugün hatta sizi sordu bende sanırım canım kardeşim yok cevabını verdim online göremeyincesize söylemiştim pc başında gördüğünde ilk sizi soruyor
ALLAH cc emanet olunselam ve dua ile İNŞALLAH

canım kardeşim ayrıca resim için teşekkür ederim

~*~

Güzel ablam benimMuhterem bir büyüğümün o güzel dualarını bana nasip eden Rabbimize hamdü senalar olsun İçim huzurla doluyor canım ablacım, büyüklerimin dualarında olduğumu öğreninceKıymetli anneannemin o güzel yüreğine, ağzına sağlık olsunRabbimiz cc ondan iki cihanda da razı ve memnun olsun inşallahO güzel dualarını Rabbimiz cc kabul eylesin, her zaman benim de dualarımda ablacımRabbimiz cc sağlık, sıhhat ve huzur nasip etsin her daim inşallahEllerinden öpüyorum ablacımBu aralar malesef çok az kalabiliyorum nette ablacımÖğrencilerime ders veriyorum, okullar kapanınca birkaç yerde daha ders vermeye başladımAkşamdan sonra daha müsait olabiliyorum ve o güzel yazılarınızı okuyorum yine inşallahRabbimiz cc daim etsin bu güzel paylaşımlarınızı ablacımEn Emin'e emanetimsiniz inşallahBaki dualar ile

~*~

Alıntı Yaparak Cevapla