08-03-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Rabbim..!
Bırakma bizi Sensizliğe, Al bizleri Rıza evine Ek yüreklerimize çiçeklerini 
Unuturma bizlere verdiğimiz ahdi 
Sırat-i Mustakim üzere kaim kıl bizi EY SULTANLAR SULTANI ! Kainata dost eyle,EN SEVDİĞİN (Sallallahu Aleyhi Vesellem)'in ümmetinde paklığa erişenlerden eyle !
EY sığınmak isteyenlerin sığınağı ! Bu gurbet çölünde bizi yalnız bırakma !
Hepimize yeniden derlenip toparlanma fırsat ver 
tekrar birbirimizi tutunma şuuru ver  
Bütün insanlığı kuçaklayacak ızdırap duyma hassasiyet ver 
Bizi kendi nefsimizle başbasa bırakma   AMİN
Ya Rabbi  !
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür
Ya Rabbi  !
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür
Ya Rabbi  !
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür
Ya Rabbi  !
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür
Ya Rabbi  !
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür
Ya Rabbi  !
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür
Ya Rabbi  !
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür
Ey diri olan  !
Ey ebedi var olan  !
Ey izzet ve ikram sahibi olan  !
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım  !
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim  !
Ya Rabbi  !
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir
Ya Rabbi  !
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et  
AMİN YA RABBİ  AMİN YA RABBİ  AMİN YA RABBİ  
|
|
|