Yalnız Mesajı Göster

Ya Fettah C.C

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ya Fettah C.C

selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

YA KABİD (cc) sıkan daraltan kabzeden insanı yaratan rabbinin adıyla oku dedirten o (ac) insanı efendimiz (SAS) in hzcibril(AS) tarafından tutulması gibi sıkar ve onu içinde yaşadığı alemi yaratanın ismiyle okumaya çağırır bismillahirrahmanirrahiym rahman ve rahim olanın adıyla başlanılan her işin akim kalmaması ve ebter olmaması için KABİD(cc) RUHLARI YAKLAŞTIRIR kabrin sıkması gibi bir sıkıntıyla kuluna seni zora sokan her mütekkebbirin şerrinden koruyacak seni her türlü meşakkatten kurtarıp feraha erdirecek bir amel olarak kainatı rahman ve rahim olanın anlayışına göre dizayn et der orda sadece hak konuşulur, hakkın nağmeleri zikredilir hiçbir can orda sıkılmaz ebedi mutluluğa uçan her bir ruh bu isimle şenlenir neşelenir dünyevi her türlü eza veren sultalar bu isimle yıkılır YA KABİD(cc) göğsümü genişlet ferahlık ver inşirah ver senin göğsünü genişletmedik mi der 0(cc) EDİB-İ ZİŞAN EFENDİMİZE(SAS) bizler de o büyük yükün altına bir nebze girip ya kabid(CC) demeliyiz anaların babaların hakkı adına onları daraltıp ruhlarını kabzedecekmiş gibi gırtlağa getiren o acip halleri biz de size şefaatçi olanın yanında saf tutarak sizlere geniş nev baharlar altlarından ırmaklar akana cennetler vereceğiz demeyiliz ya kabid(CC) gönlümü işimi evimi neşemi sıkma beni her türlü şerlinin şerrinden koru nefsimin eline bırakma o hain gün bekçisine elimden tutup tutup amelimi süsleyip hesabını ödeme günün beni bırakanın eline bırakma bana merhamet et yoktur senden başka ilah koru ve kolla beni kendi elimle yaptıklarımın , engel olmadığım işlerin şerrinden bize merhamet et bizi kendine kul olaraka kabul eyle amacını izizni kendini aslını kaybedenlerden eyleme her türlü daraltan eboğan huzurumu ketmeden elbiseden takva elbisesine geçiş yaptır onu giydir ruhumu verdiğin sıkıntılarla incelttiğin gibi ahlakımı halimi de güzelleştir elhamdülillahi kema hassente halki fehassen huluki dışımı ve içimi bir kalıba koy ve hiç bir kınayıcının kınamasından korkutmaALLAH(cc) sizden ve benden razı olsun paylaşım için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla