Konu
:
Ya Fettah C.C
Yalnız Mesajı Göster
Ya Fettah C.C
08-03-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Ya Fettah C.C
selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü
YA KABİD (cc) sıkan daraltan kabzeden
insanı yaratan rabbinin adıyla oku dedirten
o (ac) insanı efendimiz (SAS) in hz
cibril(AS) tarafından tutulması gibi sıkar ve onu içinde yaşadığı alemi yaratanın ismiyle okumaya çağırır
bismillahirrahmanirrahiym
rahman ve rahim olanın adıyla
başlanılan her işin akim kalmaması ve ebter olmaması için KABİD(cc) RUHLARI YAKLAŞTIRIR
kabrin sıkması gibi bir sıkıntıyla kuluna seni zora sokan her mütekkebbirin şerrinden koruyacak seni her türlü meşakkatten kurtarıp feraha erdirecek bir amel olarak kainatı rahman ve rahim olanın anlayışına göre dizayn et der
orda sadece hak konuşulur, hakkın nağmeleri zikredilir
hiçbir can orda sıkılmaz ebedi mutluluğa uçan her bir ruh bu isimle şenlenir neşelenir
dünyevi her türlü eza veren sultalar bu isimle yıkılır
YA KABİD(cc) göğsümü genişlet ferahlık ver inşirah ver
senin göğsünü genişletmedik mi der 0(cc) EDİB-İ ZİŞAN EFENDİMİZE(SAS) bizler de o büyük yükün altına bir nebze girip ya kabid(CC) demeliyiz
anaların babaların hakkı adına
onları daraltıp ruhlarını kabzedecekmiş gibi gırtlağa getiren o acip halleri biz de size şefaatçi olanın yanında saf tutarak sizlere geniş nev baharlar altlarından ırmaklar akana cennetler vereceğiz demeyiliz
ya kabid(CC) gönlümü işimi evimi neşemi sıkma beni her türlü şerlinin şerrinden koru
nefsimin eline bırakma
o hain gün bekçisine elimden tutup tutup amelimi süsleyip hesabını ödeme günün beni bırakanın eline bırakma
bana merhamet et
yoktur senden başka ilah
koru ve kolla beni kendi elimle yaptıklarımın , engel olmadığım işlerin şerrinden
bize merhamet et
bizi kendine kul olaraka kabul eyle
amacını izizni kendini aslını kaybedenlerden eyleme
her türlü daraltan eboğan huzurumu ketmeden elbiseden takva elbisesine geçiş yaptır
onu giydir
ruhumu verdiğin sıkıntılarla incelttiğin gibi ahlakımı halimi de güzelleştir
elhamdülillahi kema hassente halki fehassen huluki
dışımı ve içimi bir kalıba koy
ve hiç bir kınayıcının kınamasından korkutma
ALLAH(cc) sizden ve benden razı olsun
paylaşım için teşekkürler
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul