Konu
:
Sucuklu -Kaşarli Börek
Yalnız Mesajı Göster
Sucuklu -Kaşarli Börek
08-03-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sucuklu -Kaşarli Börek
MALZEMELER
4 adet yufka
Süt
Yumurta
Sıvıyağ
Sucuk ve kaşar dilimleri
Susam
Üzeri için;
Yumurta sarısı
Susam
YAPILIŞI
Süt, yumurta ve sıvıyağ çırpılır
Yufkanın üzerine bu karışım sürülüp yufka ikiye katlanır
Daha sonra 6 eşit parçaya bölünür
Kaşar ve sucuk dilimleri bu bölünen üçgen parçaların geniş kısmlarına konup sigara böreği gibi sarılır
Böreklerin üzerlerine yumurta sarısı sürülüp, bol susama bulanır
200 derecelik fırında üzerleri kızarana kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul