Konu
:
Truf Sekerleme Ve Yumusak Sekerleme
Yalnız Mesajı Göster
Truf Sekerleme Ve Yumusak Sekerleme
08-03-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Truf Sekerleme Ve Yumusak Sekerleme
TRUF SEKERLEME VE YUMUSAK SEKERLEME
TRUF ŞEKERLEME:
MALZEMELER:
2 su b
kek kırıntısı
yarım su b
krema
1 su b
eritilmiş çikolata
fındık
HAZIRLANIŞI
2 Su bardağı kek kırıntısı karıştırma kabına alınır
üzerine
yarım su bardağı krema eklenir
iyice karıştırılır
diğer taraftan
çikolata benmari usuluyle ya da mikrodalga fırında eritilir
karıştırma kabına alınır
iyice yoğrulunca buzdolabında bir
süre bekletilir
soğuyunca dolaptan çıkarılıp küçük küçük
koparılır
İçine vişne koyularak yuvarlanır
daha sonra toz
fıstığa bulanır
YUMUŞAK ŞEKERLEME:
MALZEMELER:
1 su b
eritilmiş çikolata
yarımsu b
pudra şekeri
yarım su b
labne peyniri
HAZIRLANIŞI:
karıştırma kabına pudra şekeri ve labne peynir alınır
krema kıvamına gelene kadar çırpılır
Beyaz çikolata
eritilir ve içine ilave edilir
bir güzel karıştırılır
biraz
yayvan bir kapta dondurucuda 12 dk
bekletilir
daha sonra yuvarlanır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul