Yalnız Mesajı Göster

Truf Sekerleme Ve Yumusak Sekerleme

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Truf Sekerleme Ve Yumusak Sekerleme



TRUF SEKERLEME VE YUMUSAK SEKERLEME






TRUF ŞEKERLEME:

MALZEMELER:

2 su bkek kırıntısı

yarım su bkrema

1 su beritilmiş çikolata

fındık




HAZIRLANIŞI

2 Su bardağı kek kırıntısı karıştırma kabına alınırüzerine

yarım su bardağı krema ekleniriyice karıştırılırdiğer taraftan

çikolata benmari usuluyle ya da mikrodalga fırında eritilir

karıştırma kabına alınıriyice yoğrulunca buzdolabında bir

süre bekletilirsoğuyunca dolaptan çıkarılıp küçük küçük

koparılır İçine vişne koyularak yuvarlanırdaha sonra toz

fıstığa bulanır

YUMUŞAK ŞEKERLEME:


MALZEMELER:

1 su beritilmiş çikolata

yarımsu bpudra şekeri

yarım su blabne peyniri


HAZIRLANIŞI:

karıştırma kabına pudra şekeri ve labne peynir alınır

krema kıvamına gelene kadar çırpılırBeyaz çikolata

eritilir ve içine ilave edilirbir güzel karıştırılırbiraz

yayvan bir kapta dondurucuda 12 dk bekletilir

daha sonra yuvarlanır

Alıntı Yaparak Cevapla