Konu
:
Armut Tatlısı İ
Yalnız Mesajı Göster
Armut Tatlısı İ
08-03-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Armut Tatlısı İ
Malzemeler:
3 Adet armut
2 Çorba kaşığı tozşeker
Yarım su bardağı portakal likörü
1 Tatlı kaşığı tarçın
1 Su bardağı krem şanti
3 adet armudu ortadan ikiye kesin
Kabuklarını soyup içine zarar vermeden çekirdeklerini çıkartın
Ateşe dayanıklı çukur bir kaba dizin
Üzerine 2 çorba kaşığı tozşeker ile yarım su bardağı portakal likörünü ilave edin
Üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın serpin
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 25 dakika pişirin
Fırından aldıktan sonra armutları yarım saat soğumaya bırakın
Üzerine krem şanti sıkarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul