Yalnız Mesajı Göster

Havuçlu Tatlı(Çok Pratik)

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuçlu Tatlı(Çok Pratik)






yarım kg havucu soyup rendeliyorsunuz ve bir tencereye koyuyorsunuz 1 su bardağı toz şekeri ekleyip havuçlar iyice yumuşayana kadar pişiriyorsunuz havuçlar biraz soğurken yarım paket pötibör bisküviyi un haline getiriyor, soğuyan havuçların suyunu süzüp bisküvilerle karıştırıyorsunuz karışımdan ufak parçalar alıp, yuvarlıyor ve hindistan cevizine batırıyorsunuz annem yaptıktan sonra içine dövülmüş ceviz de ekleyebileceğimi söyledi ama bu haliyle de çok güzeldi


bu arada içine kakoda ekleyebilirsinizEminim çok seviceksinizözellikle çocuklar


ALINTI

Alıntı Yaparak Cevapla