Yalnız Mesajı Göster

Gömülen Kitaplar

Eski 08-02-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Gömülen Kitaplar

es selamu aleyküm

muhakkak çoğumuz o günleri yaşayanlardan dinlemişizdir

bende sorardım büyüklerime arapçanın,dini kitapların,Kuranın yasaklandığı,ezanların susturulduğu o kara günlerigenelde cevaplar hep uzaklara dalan yaşlı gözlerle ifade edilirdi,bizden sonrakiler dinsiz olmasın,Allahın adı,resulullahın sav adı unutulmasın

aman kuzucuklar imansız gitmesin diye bu kitapları samanlıklara,hayvan ahırlarına sakladıkları yada gömdükleri

gece el ayak çekilince okuma bilenler ahırlarda,bodrumlarda ve saklanıp görülmeyecekleri herhangi bir yerde,sakladıkları yerden kitapları alırlar çocuklarına,torunlarına okutur,öğretirlermiş

evet kardeşim evethayret edenler mi varbiraz tarih karıştıran bir zamanlar islamın bayraktarlığını yapan koskoca bu şanlı milletin dinsiz,imansız,Allahsız yapılmaya çalışıldığına şahit olacaktır

Esad coşan hocaefendiden dinlemiştim,kırsalda bir bakkaldan alışveriş için durdum,çekirdek,fıstık gibi birşeyler alacaktım adam yanından bir kağıt sayfa çıkardı külah yapmak içingördüğüm içler acısıydı,adamın külah yaptığı el yazması imam gazali gibi birinin eserinden alınmaydı

ama elhamdülillah Allahın izni inayeti,lütfu keremiyle canını dişine takan,gözünde ne cennet sevdası nede cehennem korkusu olmayan yiğitler,Kuran sevdalıları,Bediüzzamanlar,Süleyman efendiler,Zahit kotkular ve niceleriyetişmişömürleri boyunca yumuşak bir yatak,sıcak bir çorba tatmadan milletimin imanı deyip çalışmışlarAllah onlardan razı olsun

küfür ve ehli her zaman olmuş ve olacaktır,lakin karşılarında Allahın izniyle hep Kuranın,islamın,imanın sarsılmaz bekçileri,çatlarcasına koşan küheylanları bulacaklar

Ümitvar olunuz şu istikbal inkilabatı içinde en yüksek ve gür sada islamın,imanın,Kuranın sadası olacaktır

selam ve dua ile

Alıntı Yaparak Cevapla