08-02-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gömülen Kitaplar
es selamu aleyküm 
muhakkak çoğumuz o günleri yaşayanlardan dinlemişizdir 
bende sorardım büyüklerime arapçanın,dini kitapların,Kuranın yasaklandığı,ezanların susturulduğu o kara günleri genelde cevaplar hep uzaklara dalan yaşlı gözlerle ifade edilirdi,bizden sonrakiler dinsiz olmasın,Allahın adı,resulullahın s a v adı unutulmasın 
aman kuzucuklar imansız gitmesin diye bu kitapları samanlıklara,hayvan ahırlarına sakladıkları yada gömdükleri 
gece el ayak çekilince okuma bilenler ahırlarda,bodrumlarda ve saklanıp görülmeyecekleri herhangi bir yerde,sakladıkları yerden kitapları alırlar çocuklarına,torunlarına okutur,öğretirlermiş 
evet kardeşim evet hayret edenler mi var biraz tarih karıştıran bir zamanlar islamın bayraktarlığını yapan koskoca bu şanlı milletin dinsiz,imansız,Allahsız yapılmaya çalışıldığına şahit olacaktır 
Esad coşan hocaefendiden dinlemiştim,kırsalda bir bakkaldan alışveriş için durdum,çekirdek,fıstık gibi birşeyler alacaktım adam yanından bir kağıt sayfa çıkardı külah yapmak için gördüğüm içler acısıydı,adamın külah yaptığı el yazması imam gazali gibi birinin eserinden alınmaydı  
ama elhamdülillah Allahın izni inayeti,lütfu keremiyle canını dişine takan,gözünde ne cennet sevdası nede cehennem korkusu olmayan yiğitler,Kuran sevdalıları,Bediüzzamanlar,Süleyman efendiler,Zahit kotkular ve niceleri yetişmiş ömürleri boyunca yumuşak bir yatak,sıcak bir çorba tatmadan milletimin imanı deyip çalışmışlar Allah onlardan razı olsun 
küfür ve ehli her zaman olmuş ve olacaktır,lakin karşılarında Allahın izniyle hep Kuranın,islamın,imanın sarsılmaz bekçileri,çatlarcasına koşan küheylanları bulacaklar  
Ümitvar olunuz şu istikbal inkilabatı içinde en yüksek ve gür sada islamın,imanın,Kuranın sadası olacaktır 
selam ve dua ile
|
|
|