Yalnız Mesajı Göster

Çare Allah'a Kaçmak Mı, Allah'tan Kaçmak Mı?

Eski 08-01-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Çare Allah'a Kaçmak Mı, Allah'tan Kaçmak Mı?

Bu paylasima harika denilmezde ne denilir? Cok haz duydum okurken, onca yerde "evet evet, ahh evet" demisligime cokca sahit oldum Kopya edilmesi, evin bir duvarina asilasi Allah'im razi olsun bu güzelligin okumama vesile oldugunuz icin

Hele o baslik yok mu? MaazAlah dedirtsede son kismi, ilk sözleri tebessüm ve hamd'a yeterli geldi Kalakaldim orda! Basliktan ilerleyemedim bir müddet Söylüyordu ki; baslik bile dogru olanin ne oldugunu Varmak ona, yasamak vuslati, nasip olsun cümlemize Eli bos gitmek yakismaz Mü'mine Daim tedbirli olmaliyiz, kisadir hayat dedigimiz

Kacmak seytandan kosmak Allah'a demektir Ne mutlu bizlereki kacabilme kabiliyeti vermis Rahman cc Kacmamiz gerekirken kacmamazlik ettigimiz vakit ise; yorgun düsüyoruz Hayat bizlere kötü görünmeye basliyor, dert üzerine dert ediniyoruz Hersey O'ndan uzaklasmadan kaynaklandigini sonlara dogru farkedebiliyoruz Ne vakit siginsak O'na, eller semaya kaldirsak, birden sifamizin orada oldugunu hissediyoruz Demekki bildiklerimizde isrraci olmaliyiz, uygulamaya almaliyiz! Uygulanidginda meyvesini elimize veriyor zaten O Meyvesiz'de edemiyoruz iste, cünkü insanogluyuz Somut seyler lazim kimi zaman Görmek ve sahit olmak gerekir Saklidir kimi ibretler

Temeli bizler attigimizda belli olan adresimizden vazgecmedigimiz müddetce iyi insanlar yetistirebilecegimize inaniyorum Atalay kardesimizibunun boyutlarini belirtmis; Bilgilendirmek - yönlendirmek - uygulamak Mükemmel! Bu üc boyut bir ücgen gibidir Hangi bir cizgisi egri atilirsa birlesmez ücgen Veya bir cizgisi eksik olursa olusmaz ücgen Ûcgene bir cizgi eklersekte ücgenlikten cikar Asiriya kacmamak, dozunda, hakkiyla yasamak ve yasatmak lazim

Bizler bireyler olarak güclüyüz, farkinda degiliz

Allah'imiz var! Ellerimiz birakmasin Daim YAR Vve YARDIMCIMIZ olsun

Alıntı Yaparak Cevapla