Yalnız Mesajı Göster

Siz De 5 Vakit Namaz Kılmak İster Misiniz?

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siz De 5 Vakit Namaz Kılmak İster Misiniz?

Eğer namaza başlayamamış kardeşlerim varsa lütfen bu yazıyı okuyun okutturun kilmayanlara

Siz de 5 vakit namaz kılmak ister misiniz?

Namaz dinin direğidir ( Hadisi şerif )

Hayatımızı kelimelere dökecek olsak onu şu şekilde tanımlaya biliriz

Hayat, vesileler toplamıdır

Dikkatle bakacak olursak hayatımızın vesilelerle örülü olduğunu görmek hiç de zor olmayacaktır

Bir vesileyle doğduk, doğumumuzun vesilesi anne - babamızdı

Bir vesileyle öğrendik, bu vesile öğretmenlerimiz / hocalarımızdı

Bir vesileyle işe girdik, bu vesile bir ahbabımızdı Bir vesileyle en yakın arkadaşımızı tanıdık

Görüyorsunuz ya hayat hep bir vesile Bu yazı da niçin sizin namaza başlamanıza vesile olmasın ki

Vesileler bazen fırsattır ve bu fırsatlar iyi değerlendirilmelidir ki sonunda kocaman bir KEşKE olmasın

işte bu yazı sizin namaza başlamanıza vesile olması için yazıldı

Bu yazıyı sakin bir kafayla ve sakin bir mekanda okumanız yazıdan alacağınız verimi artıracaktır

şimdi sizi hayatınızın kararıyla baş başa bırakıyorum Ve kararınızın bizi sevindirmesini ümit ediyorum

Namaz kılmayı çok istiyorum ama bir türlü kılamıyorum

Bir ara çok güzel namaza başlamıştım ama şimdi kılmıyorum diyorsanız lütfen bu yazıyı çok dikkatli okuyunuz

Merak etmeyin size çok kötü şeylerden bahsetmeyeceğim bilakis size sevineceğiniz ama çok sevineceğiniz bir haber vereceğim Neyi mi haber vereceğim? Yazıyı sonuna kadar okuyun anlayacaksınız haberin ne olduğunu

Duydunuz mu? NLP diye bir bilim var NLP yani başarının bilimi

insanlar nasıl başarılı oluyorlar? Başarıya ulaşmanın yolu nedir gibi konuları içermekte bu bilim

Yalnız bu bilim daha çok dünyevi (zengin olma, kariyer sahibi olma gibi) amaçlar için kullanılmaktadır

Biz de bu bilimin temel prensiplerini kullanarak namaz kılmayan / kılmak isteyip de bir türlü namaza başlayamayan Müslümanlara, bu temel prensiplerle namaz kılmanın hiç de zor olmadığını göstermek istedik

Eğer bir kimse bu prensipleri uygularsa KESiNLiKLE AMA KESiNLiKLE NAMAZ KILANLARDAN OLACAKTIR!
(Allah-u Teala'nın izniyle)

Alıntı Yaparak Cevapla