Konu
:
Saray Sütlaç
Yalnız Mesajı Göster
Saray Sütlaç
08-02-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Saray Sütlaç
SARAY SÜTLAÇ
Bütün malzemeler tarçın hariç sütlaçtaki gibidir
6 tane konserve şeftali dilimi (Yarımları)
1 bardak konserve şeftali suyu
1/2 bardak şeker
1 yemek kaşığı limon suyu
1 bardak kremşanti
1/2 bardak dövülmüş, kabuğu çıkarılmış badem veya 1/4 bardak ufalanmış antep fıstığı
Hazır şeftali yarımlarını bir bardak kendi konserve suyunda yarım bardak su ve limon suyu ekleyip tüm suyu çekilene kadar pişirin
Çok yumuşak ve tatlı şeftaliler elde edin
Soğutun ve dolapta bekleyip koyulaşmış sütlaç tabaklarının üstüne bir yarım şeftaliyi yavaşça yerleştirin
Şeftali dilimlerinin üzerine iki tatlı kaşığı kremşanti ve onun üstüne de bir tatlı kaşığı dövülmüş badem veya bir tutam antep fıstığı koyun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul