Konu
:
Ballı Sebze Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Ballı Sebze Tarifi
08-01-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ballı Sebze Tarifi
ballı sebze
Malzemeler: 4 adet şalgam
4 adet havuç
1 adet soğan
3 çorba kaşığı bal
100 gr
tereyağı
1 adet defne yaprağı
Tuz, karabiber
4 adet bonfile
HAZIRLANIŞI :
Şalgam ve havucu ayıklayıp, küp şeklinde doğrayın
Soğanı ortadan ikiye kesin
Küçük bir tencereyi yarısına kadar su ile doldurun
2 çorba kaşığı bal ve soğanı ekleyip kaynatın
Sebzeleri ilave edip 5 dakika haşlayın
Sebzeleri sudan çıkarıp süzün
50 gr
tereyağında kavurun
Tuz, karabiber ve defne yaprağını ekleyin
Üzerine kalan 1 çorba kaşığı balı koyup karıştırın
Ballı sebzeleri tereyağında kızartılmış bonfilenin yanında garnitür olarak servis yapın[/b]
______________________________ ___
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul