Konu
:
Fasulye Güveç
Yalnız Mesajı Göster
Fasulye Güveç
08-01-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fasulye Güveç
Fasulye Güveç
Güveçte tavuklu fasulye tarifi
Malzemeler (6 kişilik)
6 adet tavuk baget
1 kg taze fasulye
2 adet soğan
4-5 diş sarımsak
4 adet domates
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
Sarımsakları temizleyip bütün halde bırakın
Soğanları soyup kıyın
Domateslerin kabuklarını soyup zar şeklinde doğrayın
Taze fasulyelerin kılçıklarını temizleyip istediğiniz uzunlukta kesin
Tavuk bagetleri ızgarada hafif pembeleşinceye kadar kızartın
Gğvecin içini fırça yardımıyla yağlayın ve fasulyeyi bagetle birlikte güvece yerleştirin
Sarımsaklar, soğan ve domatesleri ilave edin
Salçaları bir bardak suda karıştırıp üzerine gezdirin
Tuz ve karabiberini ilave ederek üzerini kapatın
Önceden ısıtılmış 160 derece ayarlı fıtında 2 saat kadar pişirin ve sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul