Konu
:
Duvaklı Karnabahar
Yalnız Mesajı Göster
Duvaklı Karnabahar
08-01-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Duvaklı Karnabahar
Duvaklı karnabahar
Karnabahar yıkanıp, çok ince kıyılır
Tencereye yağ konur, kızdırılır
Pazı ilave edilip kavrulur
Tuz ve karabiber konur
Karışım yağlanmış tepsiye yayılır
Süt ve yumurta çırpılıp, karışımın üzerine dökülür, yağ gezdirilir
Fırında 5-6 dakika demlendirilir
Sıcak servis yapılır
MALZEMELER
* 1 adet karnabahar
* Bir tutam pazı
* 3 kaşık tereyağı
* 1 su bardağı süt
* 4 yumurta
* Tuz
* Karabiber
* 1 kesme şeker <div>
______________________________ ___
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul