Yalnız Mesajı Göster

Duvaklı Karnabahar

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Duvaklı Karnabahar



Duvaklı karnabahar

Karnabahar yıkanıp, çok ince kıyılır Tencereye yağ konur, kızdırılır Pazı ilave edilip kavrulur Tuz ve karabiber konur Karışım yağlanmış tepsiye yayılır Süt ve yumurta çırpılıp, karışımın üzerine dökülür, yağ gezdirilir Fırında 5-6 dakika demlendirilir Sıcak servis yapılır

MALZEMELER

* 1 adet karnabahar

* Bir tutam pazı

* 3 kaşık tereyağı

* 1 su bardağı süt

* 4 yumurta

* Tuz

* Karabiber

* 1 kesme şeker <div>

______________________________ ___


Alıntı Yaparak Cevapla