07-31-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Secureword.Mobile Cep Yönetim Programı
SecureWord Mobile Cep Yönetim Programı
SecureWord Mobile 1 5
Boyut : 127 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : (Mobil) Windows Mobile
Üretici Firma : CEZEO software Ltd
Tanıtım:
SecureWord Mobile Pocket PC için ABD hükümeti tarafından da kullanılan gelişmiş AES şifreleme sistemini kullanıp, yeni parolalar oluşturma ve yönetme programıdır Hassas verilerinizi parolayla koruma altına alabilirsiniz
SecureWord Mobile hem PC hem de Pocket PC'de kullanılmak için tasarlanmış olup, her kullanıcı güvenlikten ödün vermeden hesap oluşturabilir Böylece herkesin kendi şifresi olur ve dosya içinnde saklanabilir Şifreler uzun ya da kısa şekilde ayarlanabilir Program içinnden yedekleme yapma haricinde veri eşleştirmesi de yapılabilir
Programın dahili şifre üreteci sayesinde şifre üretmekte oldukça kolay Program basit arayüze sahip ve ücretsizdir
Desteklenen sistem ve üreticiler:
Windows Mobile 2003
Pocket PC 2003
Windows Mobile 2005
Windows Mobile NET
Qtek, HP iPAQ, Fujitsu-***mens Pocket LOOX, Pocket Navigator, E-Ten, i-Mate, ASUS MyPal, Acer, Dell Axim, MiTAC Mio, HTC Star Trek, HTC Wizard, HTC Blue Angel, HTC Galaxy, HTC Hermes, HTC Universal, HTC Alpine, HTC Magician, Sharp Zaurus, BenQ P50, Compaq iPAQ, Wincent (DOT), O2 A II, RoverPC M1, RoverPC Sendo X1, T-Mobile MDA Pro, T-Mobile MDA III, T-Mobile SDA, Toshiba, ViewSonic Pocket PC
SecureWord Mobile 1 5
|
|
|