Konu
:
Sony Ericsson Xperia X12
Yalnız Mesajı Göster
Sony Ericsson Xperia X12
07-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sony Ericsson Xperia X12
Sony Ericsson Xperia X12
Sony Ericsson‘un bu yeni nesil akıllı telefonu olacak olan Xperia X12 tek model olarak çıkmayacak
Birkaç farklı modelde piyasaya sürülecek olan oyun telefonu‘nun kod adıda Hallon olarak belirlenmiş
Haber, Uzunca bir süredir adını sürekli olarak duyduğumuz Sony Ericsson‘un oyun telefonu nihayet kendini göstermeye başladı
Gelen bilgilerde Sony Ericsson‘un bu yeni nesil akıllı telefonu olacak olan Xperia X12 tek model olarak çıkmayacak
Birkaç farklı modelde piyasaya sürülecek olan oyun telefonu‘nun kod adıda Hallon olarak belirlenmiş
Sony Ericsson Hallon mobil işletim sistemi olarak son dönemin en popüler mobil işletim sistemlerinden
biri olan Android 2
3 işletim sistemini kullanacak
Yeni nesil oyun telefonu ilk olarak MT15i ve MT15a isimleri ile 2 farklı model olarak piyasaya sunulacak
Daha sonra bu modellere yeni modeller eklenecek
PSP Phone olarakta bilinen 2 model daha piyasaya sürülecek
Bu modellerin adlarıda R800i ve R800a olacak
R800i, R800a, MT15i ve MT15a modellerinin tasarımlarıda birebir olması bekleniyor
Fiyat konusunda herhangi bir bilgi bulunmayan yeni nesil oyun telefonunun ocak ayında satışa sunulması bekleniyor
Teknoloji ve tasarım harikası bu telefonların resimlerini haberimizin devamında görebilirsiniz…
teknolojisokagi
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul