08-01-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Htc Touch Diamond 2 Testi
HTC Touch Diamond 2
T ouch Diamond cep telefonu HTC'nin önceki ürün yelpazesinde en göz alıcı modellerden bir tanesiydi Ancak yeni gelişmeler ve yenilikçi iletişim çözümlerinin entegrasyonu şaşırtıcı bir hızla yol alıyor Bu yüzden, HTC Diamond gibi başarılı bir cep telefonu bile popülerliğini ilelebet sürdüremiyor ve aslında daha çok kendinden sonra gelecek modellerin yolunu oluşturuyor Bu örnekte de yeni model HTC Touch Diamond 2 cep telefonu oluyor Bu nedenle, HTC Touch Diamond 2 cep telefonunun kendinden önceki modele çok benziyor olması ve daha iyi bir yapı çerçevesinde pek çok benzer özelliği bünyesinde barındırması şaşırtıcı değil Touch Diamond 2 cep telefonu kendine özgü şık bir görünümüyle, sert rekabet koşullarının yaşandığı sektörde iyi bir konum elde etmek amacıyla teknik özellikler açısından kuvvetlendirilmiş HTC Touch Diamond 2 cep telefonu daha yüksek çözünürlüklü bir ekrana, yüksek çözünürlüklü bir dijital kameraya, dört bant GSM şebeke desteğine sahip ve mevcut belleği microSD kart yuvası sayesinde harici hafıza kartlarıyla genişletilebiliyor Ancak bunların tümü kâğıt üzerinde geliştirilmiş görünen özellikler; cihazın HTC Diamond telefonların başarısını sürdürüp sürdüremeyeceğine hep birlikte bakalım
HTC Touch Diamond 2 smartphone
HTC Touch Diamond 2 telefon tasarımı
Sofistike ve güzel tasarıma sahip bir model; HTC Touch Diamond 2 cep telefonunu tanımlayan kelimeler bunlar Dikkatimizi çeken ilk nokta telefonun arka yüzündeki yapay olarak oluşturulmuş yüzeylerin ortadan kalkmış olmasıydı Öncelikle bunları oldukça ucuz bulduğumu belirtmeliyim; o yüzden HTC Diamond 2 modelinin güzel tasarımı daha çok hoşuma gitti Telefonun arka yüzünde kullanılan malzeme cihazın sağlam ve dayanıklı görüntüsünü biraz zayıflatıyor Hafif, plastik kapak telefonun kalan diğer kısımlarında kullanılan malzeme ile oldukça uyumsuz kaçıyor Ayrıca, kullanılan malzeme telefonun çok düz ve kaygan bir yapı kazandırıyor Şahsen ben, telefonu elimde tutarken kayıp düşmesin diye sıkmamak için biraz daha pürtüklü bir yüzey yapısını tercih ediyorum Bir diğer can sıkını nokta da Touch Diamond 2 telefonun leke tutmaya meyilli yüzeyi Eğer telefonu kutusundan çıktığı gibi temiz tutmak istiyorsanız eldivenle kullanmanız gerekecek! Bunarlı bir yana koyarsak, HTC Touch Diamond 2 cep telefonu sağlam bir yapı sergiliyor ve dayanıklı karakteristiği ile ışıldıyor
HTC Touch Diamond 2 incelemesi
HTC Touch Diamond II kullanıcı deneyimi
HTC cep telefonu şık bir kalite ile adeta parıldıyor; cihaz, kesinlikle saklamak istemeyeceğiniz bir ürün Telefonun detayları üst seviyede ve cihazın gerçek kalitesi çevrenin ilgisini üzerine topluyor Touch Diamond 2 cep telefonu kendinden önceki modele (Touch Diamond) kıyasla biraz daha ağır olmasına rağmen Touch HD modelinden dikkat çekecek derecede daha hafif bir yapıda Telefonu, üretim amacı olan iletişim için kullandığınızda gayet iyi bir ses kalitesi elde ediyorsunuz Yine de arada bir fark var Tam olarak ifade edememekle beraber, ses netliği ve genel derinliğinin olması gerektiği gibi olmadığı ifade etmeliyim Her iki halde de bu konu sorun edecek bir şey değil Gayet doğaldır ki, HTC Touch Diamond 2'nin en dikkat çekici yönlerinden biri TouchFLO 3D tekniğinin uygulanmış olması Bu kullanıcı arayüzünde versiyon 2 0'a ulaşıldı ve dikkatimizi çeken ilk şey de belirli özelliklerin hızlandırılmış olması Ayrıca, telefonun tuşları daha büyük olduğundan işlemleri dilerseniz şeffaf ve dilerseniz direkt olarak gerçekleştirebiliyorsunuz Tüm bu detaylara kullanıcılar tarafından dikkat çekilmiş ve görünen o ki üretici firma da bunlara kulak vermiş Fakat yine de bu tekniği beğenmeyecek olan bir kullanıcı kesimi olduğunu düşünüyorum Her ne kadar bu durum, dokunmatik ekran teknolojilerinin kullanımının başlangıcı olsa da, çözüm stylus kalemde yatıyor Şahsen ben, HTC Touch Diamond 2 telefonunu kullanırken parmaklarımı kullanmak yerine bir stylus kalemi tercih ettim Esasında tırnak ucu en uygun kullanımı sağlıyor ama bu gibi durumlarda stylus kalemi de kullanabilirsiniz
HTC Diamond 2 kulaklık
HTC Diamond 2 stylus kalem
HTC Diamond 2 yazılım
|
|
|