Yalnız Mesajı Göster

Htc Pyramid’E Ait İlk Görüntü Ve Bilgiler Ortaya Çıktı!

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Htc Pyramid’E Ait İlk Görüntü Ve Bilgiler Ortaya Çıktı!

Mobil Dünya Kongresi’nde duyurulması beklenen ve HTC’nin birçok eleştiriye maruz kalmasına sebep olan, muhtemelen çift çekirdek işlemcili HTC Pyramid’in ilk görüntüleri ve bazı teknik özellikleri XDAcn’den internete sızdı

Android işletim sistemki birçok telefon üreten HTC’nin modelleri arasında pek az değişime uğrayan tasarımları bazı tüketicileri rahatsız ediyordu Eleştirileri dikkate alan HTC, Pyramid modeline ait görüntülerden anlaşılacağı gibi; arka ve köşe kısımlarında tasarım değişikliğine gitmiş HTC’nin piyasadaki en güçlü telefonu Desire HD’yi tahtından indirecek gibi görünen Pyramid oldukça ince gözüküyor
HTC Pyramid’e ait olduğu iddia edilen bazı teknik özellikler;
  • 43 inç qHD ( 960 x 540 piksel ) Dokunmatik Super LCD Ekran,
  • 12GHz Qualcomm dual-core MSM8x60 İşlemci (Çift Çekirdekli),
  • 768MB RAM,
  • 8MP Kamera, LED Flaş, Otomatik Odaklanma,
  • 13MP Ön Kamera,
  • HSPA+ (144 Mbps)
  • Wi-Fi ve Bluetooth,
  • Android 24 İşletim Sistemi
Ortaya çıkan bilgileri tamamen doğrulanması halinde, HTC’nin yeni varisi Pyramid olacak ve Android 24 işletim sistemine sahip olacak
Cihazlarında her zaman büyük ekranlardan yana tercihler yapan HTC, bir ürününde ilk kez qHD ekran çözünürlüğüne yer vermiş olacak Pyramid’in Mobil Dünya Kongresi’ne yetişememiş olmasının en büyük sorumlusu olan Qualcomm’un çift çekirdekli ve 12GHz hızındaki işlemcisi de HTC için mobil sektördeki ilkler arasına girecek

Alıntı Yaparak Cevapla