Konu
:
Facebook Fotoğraf Gizleme - Face Foto Saklama
Yalnız Mesajı Göster
07-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Facebook’taki fotoğraflarınızın sürekli istemediğiniz kişiler tarafından görülmesinden şikayetçi misiniz? Facebook üzerinde paylaştığınız fotoğrafların ya da benzer başka şeylerin tüm arkadaşlarınız tarafından görülmesini istemiyorsanız, sizler için hazırladığımız rehberi adım adım takip edin
İşte yapılması gerekenler:
Facebook‘ta sıkça fotoğraf ya da benzeri şeyler paylaşıyor fakat bunların arkadaş listenizde bulunan bazı kişiler tarafından görülmesini istemiyorsanız, ne yapmanız gerektiğini biliyor musunuz?
Sadece Belli Kişiler Görsün
Tüm dünyada milyonlarca üyesi olan Facebook‘ta, yapacağınız birkaç ufak ayarla size ait verilerin paylaşımını kısıtlayabiliyorsunuz
Eklediğiniz fotoğrafları herkesin görmesini istemiyorsanız,şimdi söyleyeceklerimizi adım adım uygulayın
Arkadaşlarınızı Düzenleyin
İlk adım olarak Facebook ana sayfasının sağ üst kısmında bulunan Hesap menüsüne gelin ve Arkadaşlarını Düzenle bölümüne tıklayın
Karşınıza çıkan arkadaş listesinde, sağ üstte duran Bir Liste Oluştur kutusuna tıklayın
Fotoğraflarınızı ya da diğer paylaşımlarınızı görmesini istemediğiniz kişiler için özel bir grup oluşturmak işinizi daha kolaylaştıracaktır
Açılan kutuda, listenizde bulunan tüm arkadaşlarınızı görebilirsiniz
Burada en üstteki kutuya grubun adını girin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul