Yalnız Mesajı Göster

Başka Mail Adresiyle Msn Açmak - Farklı Maille Msn Açma

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başka Mail Adresiyle Msn Açmak - Farklı Maille Msn Açma

Değişik Mail Adresi İle Msn Oturumu Açmak

hotmail yada live mail hizmetleri ile msn açmaktan sıkıldınızmı? Eğer bu konuya geldiyseniz cevabınız muhtemelen evettir

Bunun için öncelikle bir mail adresi almış ve posta kutusuna girebiliyor olmanız gerekir Çünkü posta kutunuz açılmadan o adrese onay linki geliyor
Ama mail adresi almadan da hiç olmayan bir mailde kullanabilirsiniz ama ufak bir ayrıntı ozaman bu mail adresi onaylanmamıştır diye bir mesaj olur iletilerinizde

İşte adım adım farklı mail hesaplarıyla msn açma;

1-) Microsoft PassportNet adresindeki formu doldurun(Formdaki E-posta adresi kısmına açmak istediğiniz mail adresini yazınız) ve devam tuşuna tıklayın

2-) Açılan bu (Sözleşmeleri gözden geçirin ve imzalayın) sayfada msn açmak istediğiniz mail adresini tekrar yazınve Kabul ediyorum tuşuna tıklayın

3-) Kimlik bilgilerini oluşturdunuz mesajı alıyorsanız, devam tuşuna tıklayarak eylemi bitirin

4-) Daha sonra vermiş olduğunuz mail adresine Windows Live ID e-posta adresinizi doğrulayın isimli bir eposta alacaksınız ve eposta 'da bulunan yönergeleri izleyerek e-posta adresini doğrulayın

5-) Artık farklı mail adresiyle msn kullanabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla