Yalnız Mesajı Göster

Cmk-Ücretsiz Avukat Talebi

Eski 07-31-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Cmk-Ücretsiz Avukat Talebi

ben smb grup algıdada 6 yıldır calısmaktaydım,soguk satıs temsılcısı plasıyer olarak gorev yapmakta ıdım aracımdan sırketıme ait musteri tahsılatı yanı bır nevı para caldırdım bu caldırdıgım parayı kendı kredı kartımla odedım sırketım bunu bır suç unsuru bir bahane gorup benı ve bır kac arkadsı iş ten cıkarttılar bır kac tane kagıt ve bu kagıtların savunma oldugunu one surduler ogrendımki degılmıs, iş feshiymıs ,23042011 tarıhınde işten cıkartıldım mayıs ayında iş kura basvurdum iş kur bana kendımın cıktıgını soyledıişin özü ben kendım cıkmadım şahıtlerımde vardır işten cıkartıldım,bunu yapmalarının sebebi sirket beylıkduzunden ikitellıye tasındı benımle bırlıkte beylıkdüzü Gürpınar cıvarında 4 işçi arkasımı cıkarttılar amac ları buralara servıs yol olayını kesmektır ve biz işçilere hersene kagıt ımzalatılıyordu ya calısırsın ya ımzalarsın seklınde piyasa

işsiz dolu cıkartırım tehtıdıyle imzalıyorduk bılgınıze arz ederim lütfen yardımcı olunuzbenım annem sabah 0600 da kalkıp bana kahvaltı hazırlardı bu annemın hakkını ben onlara bırakmıyacagım basım belaya gırecek lutfen benım ve benım gibi arkadsların hakkını arayın bızım hakkımızı sahıllerde içki mezesi olmasına müsade etmeyin lütfen ama lütfen 0546 966 50 78aşkın kavi

Alıntı Yaparak Cevapla