Konu
:
Cmk-Ücretsiz Avukat Talebi
Yalnız Mesajı Göster
07-31-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
ben smb grup algıdada 6 yıldır calısmaktaydım,soguk satıs temsılcısı plasıyer olarak gorev yapmakta ıdım aracımdan sırketıme ait musteri tahsılatı yanı bır nevı para caldırdım bu caldırdıgım parayı kendı kredı kartımla odedım sırketım bunu bır suç unsuru bir bahane gorup benı ve bır kac arkadsı iş ten cıkarttılar bır kac tane kagıt ve bu kagıtların savunma oldugunu one surduler ogrendımki degılmıs, iş feshiymıs ,23
04
2011 tarıhınde işten cıkartıldım mayıs ayında iş kura basvurdum iş kur bana kendımın cıktıgını soyledı
işin özü ben kendım cıkmadım şahıtlerımde vardır işten cıkartıldım,bunu yapmalarının sebebi sirket beylıkduzunden ikitellıye tasındı benımle bırlıkte beylıkdüzü Gürpınar cıvarında 4 işçi arkasımı cıkarttılar amac ları buralara servıs yol olayını kesmektır
ve biz işçilere hersene kagıt ımzalatılıyordu ya calısırsın ya ımzalarsın seklınde piyasa
işsiz dolu cıkartırım tehtıdıyle imzalıyorduk bılgınıze arz ederim lütfen yardımcı olunuz
benım annem sabah 06
00 da kalkıp bana kahvaltı hazırlardı bu annemın hakkını ben onlara bırakmıyacagım basım belaya gırecek lutfen benım ve benım gibi arkadsların hakkını arayın bızım hakkımızı sahıllerde içki mezesi olmasına müsade etmeyin lütfen ama lütfen
0546 966 50 78
aşkın kavi
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul