Konu
:
Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili Türk Üniversitele
Yalnız Mesajı Göster
07-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
okundu
Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili önceki akşam Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Tiflis'teki Uluslararası Karadeniz üniversitesi'ni ziyaret etti
Türk müteşebbisler tarafından açılan okula övgüler yağdıran Saakaşvili, Bu üniversite bana gurur veriyor
Dünyanın en önemli eğitim merkezlerinden biri olacak ve çok yüksek seviyede eğitim verecek
Uluslararası arenada söz sahibi olacak kadrolar yetiştiriliyor
dedi
Gül de, Türkiye ile Gürcistan arasında eğitim alanında güzel işbirliğini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi
Gül, Gerçekten bizim için gurur verici
Dostluğu esas pekiştiren ve dostluğu sürekli kılan eminim ki sizler olacaksınız
şeklinde konuştu
Kafkas bölgesinde adını duyuran Uluslararası Karadeniz üniversitesi, dünyanın birçok yerinden öğrenci kabul ediyor
Eğitim dili İngilizce olan okulda Türkçe, Gürcüce, Rusça, İspanyolca gibi diller yabancı öğrenciler için seçmeli olarak veriliyor
önceki gün Tiflis'te Kars-Tiflis-Bakü Demiryolu Hattı'nın temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Gül daha sonra Gürcü lider Saakaşvili ile birlikte Uluslararası Karadeniz üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi
Gül, burada yaptığı konuşmada, gün içerisinde Saakaşvili'nin üniversitenin başarılarından duyduğu memnuniyeti kendisine birkaç
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul