Konu
:
2012 Survivor Yarışmasının Resimleri -Survivor 2012 Unluler Gonullulerin Resımleri
Yalnız Mesajı Göster
2012 Survivor Yarışmasının Resimleri -Survivor 2012 Unluler Gonullulerin Resımleri
07-30-2012
#
8
Prof. Dr. Sinsi
Survivor 2012 ünlüler yarışmacıları Nihat Alptuğ Altınkaya biyografisi sizlerle
2012 Survivor
yarışmasına katılan ve ünlüler grubunda yer alan
Nihat Alptuğ Altınkaya
hakkında bilgi sahibi olmak isteyen hayranları için sanatçının biyografi bilgilerini sizler için paylaşıyorum
Nihat Alptuğ Altınkaya Kimdir?
Nihat Alptuğ Altınkaya 28 Eylül 1979 tarihinde Karabük’te doğdu
Aslen fotomodel olan Altınkaya, profesyonel anlamda oyunculuk eğitimi almıştr: Ekol Drama Sanat Evi’nde Türkiye’de alanında otoriter olan ve ortak ideallerine kendilerini adamış uzman eğitmenler tarafından başta Ayla Algan ve İpek Bilgin olmak üzere Tiyatro Sanatı eğitimi almıştır
Nihat Alptuğ Altınkaya, Nilgül’ün Konuşamıyorum ve Sen adlı parçalarının klibinde, Funda Arar’ın Özledim parçasının klibinde, Yaşar’ın Sevda Sinemalarda adlı parçasının klibinde oynamıştır
Kurtlar Vadisi, Binbir Gece, Menekşe ile Halil, Kahramanlar ve Yaprak Dökümü dizilerinde rol almıştır
Çeşitli reklam filmlerinde oynamıştır
Nihat Alptuğ Altınkaya sporcu kişiliğiyle de tanınır
Özellikle su sporlarına ilgi duymaktadır
Survivor Ünlüler Gönüllüler’in ikincisi olan Survivor 2012′ye katılan Nihat Alptuğ Altınkaya yarışmaya katıldığı sırada 33 yaşında bulunmaktadır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul