Konu
:
Mesut Dedeoğlu Kimdir
Yalnız Mesajı Göster
Mesut Dedeoğlu Kimdir
07-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mesut Dedeoğlu Kimdir
mesut dedeoğlu mhp,
mesut dedeoğlu kimdir,
mesut dedeoğlu hakkında bilgi
Mesut Dedeoğlu (d
1960, Kahramanmaraş) İlkokul, ortaokul liseyi Kahramanmaraş'ta tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü bölümünden mezun oldu
Öğrencilik yılları ile beraber özel sektörde yöneticilik yapmaya başladı
1987 yılında serbest ticaret hayatına atıldı
Halen Ankara'da iş hayatını idame ettirmektedir
Niğde Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Şerefli Koçhisar kampüsünde öğretim görevlisi olarak çalıştı
Ankara Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası üyesidir
Birçok gazete ve dergilerde araştırma ve inceleme dalında yazıları yayınlaşmıştır
Araştırma ve inceleme dalında; "KAHRAMANMARAŞ EKONOMİSİ", "DÜNDEN BUGÜNE KAHRAMANMARAŞ" adlı yayınlanmış kitapları vardır
Birçok sosyal, kültürel ve spor amaçlı dernek ve vakıflarda Başkanlık Yöneticilik yapmaktadır
Bunlardan bazıları Kahramanmaraş TÜRK GÜREŞ VAKFI KURUCU ÜYESİ ve yıllarca KAHRAMANMARAŞ ŞUBE BAŞKANLIĞI yaptı
Merkezi Ankara'da bulunan TÜRK GÜREŞ VAKFI Genel Merkezi Denetleme Kurulu Başkanlığı yaptı
Kahramanmaraş 1998 - 1999 GÜREŞ AĞASI'dır
ANGİAD (Ankara Genç İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Sekreterliğini yaptı
Derneğin Yüksek İstişare Kurulu Üyesidir
ASİAD ( Ankara Sanayici ve İş Adamaları Derneği ) Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı
Derneğin Yüksek Danışma Kurulu Üyesidir
Ankara'da faaliyet gösteren Kahramanmaraş'lılar Vakfının Yıllarca Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliğini yaptı
03 Haziran 2004 tarihinde ara seçimlerde "Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkalığına" seçildi
11 Aralık 2004 tarihinde genel federasyonlar seçimnlerinde tekrar "Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığına" seçildi
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ASBAŞKAN’lığını yaptı
Dünya Görme Engelliler Birliği (IBSA) Futsal (Futbol) Yönetim Kurulu Üyesidir
İngilizce bilen Mesut DEDEOGLU evli ve üç çocuk babasıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul