Yalnız Mesajı Göster

Hp İle Vista Ya Bedava Geçin

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hp İle Vista Ya Bedava Geçin

* HP ile Vista ya bedava geçin : HP, müşterilerinin bilgisayarlarını ücretsiz olarak Windows Vista ya yükseltmeleri için destek veriyor HP resmi web sitesindeki formu dolduran HP bilgisayar kullanıcıları, yükseltme taleplerini ilgili formlarla HP ye bildirecek Bu kullanıcılara HP tarafından 2 DVD lik bir paket gönderilecek DVD lerin birinde kullanıcılara Vista ya, mevcut dosyalarını ve verilerini yitirmeden, en doğru şekilde yükseltme yöntemi adım adım anlatılıyor İkinci DVD ise Vista ya geçişte kullanıcılara gerekecek donanım sürücülerini içeriyor Bu DVD nin yanı sıra yeni donanım sürücüleri çıktıkça HP Support Web sayfalarından sunularak kullanıcıların yeni işletim sistemini sıkıntısız kullanmaları temin edilecek
HP - Bedava Vista

HP markalı bilgisayar kullanıcıları, işletim sistemlerini ücretsiz olarak Windows Vista ya yükseltebilecek 26 Ekim 2006 â?" 15 Mart 2007 tarihleri arasında sunulacak olan Vista ya ücretsiz yükseltme imkânından HP markalı bilgisayar alan müşteriler yararlanabilecek HP resmi web sitesindeki formu dolduran HP bilgisayar kullanıcıları, yükseltme taleplerini ilgili formlarla HP ye bildirecek Bu kullanıcılara HP tarafından 2 DVD lik bir paket gönderilecek DVD lerin birinde kullanıcılara Vista ya, mevcut dosyalarını ve verilerini yitirmeden, en doğru şekilde yükseltme yöntemi adım adım anlatılıyor İkinci DVD ise Vista ya geçişte kullanıcılara gerekecek donanım sürücülerini içeriyor Bu DVD nin yanı sıra yeni donanım sürücüleri çıktıkça HP Support Web sayfalarından sunularak kullanıcıların yeni işletim sistemini sıkıntısız kullanmaları temin edilecek

HP - Vista

Halihazırda 500 e yakın HP görüntüleme ve baskı ürünü de Windows Vista işletim sistemine uyumlu olarak üretiliyor Vista ya ücretsiz yükseltme imkânından 26 Ekim 2006 â?" 15 Mart 2007 tarihleri arasında HP markalı bilgisayar alan müşteriler yararlanabilecek

HP Hakkında

HP, bireysel kullanıcılara, ev-ofislere ve büyük küçük tüm işletmelere global çapta teknoloji çözümleri sağlıyor Firmanın sunduğu çözümler arasında BT altyapı sistemleri, global hizmetler, kurumsal ve ev kullanıcılarına yönelik bilgi işlem, görüntüleme ve baskı teknolojyer alıyor 31 Ekim 2006 da sona eren mali yıl sonunda HP, 91,7 milyar dolar gelire ulaşmıştır HP ve sunduğu çözümler hakkında ayrıntılı bilgi için HP resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Kaynak: letsgodigitalorg

Alıntı Yaparak Cevapla