Konu
:
Yöresel Yemek Tarifleri - Bılecık Mantısı
Yalnız Mesajı Göster
Yöresel Yemek Tarifleri - Bılecık Mantısı
07-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yöresel Yemek Tarifleri - Bılecık Mantısı
Yöresel Yemek Tarifleri - Bılecık Mantısı
BILECIK MANTISI
MALZEMELER
1 baş soğan rendelemiş
1/2 kg koyun kıyması
2 adet yumurta
1 kg un
karabiber
tuz
HAZIRLANIŞI
Hamurdan dört adet pazı yapıp üç mm kalınlığında açın
Üçer santimlik karelere bölün içlerine malzemesini koyup dört ucunu bohça şeklinde birleştirin
Yağlı tepsiye dizip fırında kızartın
Fırından çıkarttığınızda üzerine kaynamış et suyu dökün ve ocakta üstünü kapatarak pişirin
Yoğurt ve tereyağ ile sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul