Konu
:
Yöresel Yemekler - Gül Tatlısı (Erzurum)
Yalnız Mesajı Göster
Yöresel Yemekler - Gül Tatlısı (Erzurum)
07-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yöresel Yemekler - Gül Tatlısı (Erzurum)
Yöresel Yemekler - Gül Tatlısı (Erzurum)
Gül Tatlısı (Erzurum)
4 adet yumurta
4 kaşık yoğurt
12 kaşık un
1 çay kaşığı karbonat
2 su bardağı ayçiçek yağı
3 su bardağı toz şeker
3,5 su bardağı su
1 kaşık limon suyu
Şurubun malzemelerini bir tencereye koyun ve kaynatın
Daha sonra soğumaya bırakın
İki
su
bardağı sıvı yağı bir tencereye koyun
Diğer malzemelerden kek kıvamında bir hamur yapın ve gül kalıbını bu hamura batırıp kızgın yağa döküp kızartın
Hamurları şerbete atın ve servis tabağına dizin
Arzunuza göre süsleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul