Konu
:
Değerli Kardeşler...Tavsiyelerinize İhtiyacım Var
Yalnız Mesajı Göster
07-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Değerli kardeşler
tavsiyelerinize ihtiyacım var
Değerli Mümineler;
Ben Elhamdülillah Müslüman bir bayan olarak,1 ay önce 5 vakit namaza başlamış Yüce Rabbimizin bize emrettiği tüm yüce dinimizin kurallarını yeni öğrenmeye başlamış biriyim
Yüce Allahım'a hamdolsunki,bana bunu genç yaşımda nasip ettiiği için
Tabiki temennim Yüce dinimizin emrettiği şekilde dinimi yaşamak ve kurallarını uygulamak
ve bu bağlamda tahmin edeceğiniz üzere örtünmek istiyorum
Yalnız yaşadığım bir sıkıntı var(eminim benim gibi birçoğunuz bu yollardan geçmiştir bana güzel tavsiyelerde bulunacaklardır)ailemde maalsef başı örtülü hanım yok (yaşı ilerlemiş anneannem ve babaannem hariç)
ve dahada kötüsü çevremde (buna ailemde dahil) dinimizin gereği Yüce Rabbimizin emri olduğunu bilmelerine rağmen (belkide bilmemelerinden yada işlerine gelemdiklerinden) tamamen karşılar
onlara göre KURAN'da başörtüsüyle ilgili ayet yok tefsirciler yanlış yorumluyor yada yanlış çeviriyorlar
Bense,dinimizin bize öğrettiği şekilde "Anne babaya öf bile demeyiniz" sözünden yola çıkarak elimden geldiği kadar yumuşak davranmaya çalışıyor fakat biryandanda örtünemediğim her günümü kendimi günah sayıyorum :(
Yüce ALLAHIM bilir kalbimi ya çok istiyorm örtünmeyi
ailemse ben bunu istedikçe yarım kollu yazlık tişort veriyor bunu giy hava çok sıcak diyerek
bende hayır namaz kılıyorum rahatsız oluyorum giymek istiyorum diyerek reddediyorum tabi ozaman mücadelemiz başlıyor
Allaha her namazda herzaman her cuma dua ediyorum bunun bir son bulması ve bana saygı göstermeleri için ben onları zorlamıyorumki sizde benle örtünün diye
İçimden inanıyıorumki o gün gelecek Allahın izniyle inşallah kabul ettikleri anlayış gösterdikleri
sabırlı olmaya çalışıyorum
peygamber efendimiz bile putları bir günde kırmamış KABede diyerek
Ama YÜCE ALLAH bilir çok üzüyor beni bu durum ne yapmam gerekiyor onlara karşı nasılbir tavır izlemem gerekiyor
ne olur yardımcı olun
ALLAHa emanet olun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul