Konu
:
Başımı Örtmek İstiyorum
Yalnız Mesajı Göster
Başımı Örtmek İstiyorum
07-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Başımı Örtmek İstiyorum
güzel kardeşim
senin adına çok sevindim ,Elhamdülillah
inşallah istediğin gibi güzel yaşarsın ve o kapanmanın verdiği huzuru en kısa zamanda duyarsın
sana şunu söylemek isterim sonradan kapanan kardeşlerimizin bazıları kapanmalarının ilk günlerinde dış güzelliklerini biraz daha sürdürüyorlar bunu bilinçli yapmadıklarını düşünüyorum, bende sonradan kapandım ve ilk günlerimde hafif makyaj yapıp hani o heyecanla daha çok süslü kıyafetler kullanıyordum ama örtünmenin asıl nedenini öğrenince
Örtünmenin gayesi
,
avret yerlerini örterek kendini ve karşıdakini haramdan korumaktır
Bunun için önemli olan giyilen elbiselerin parçası değil, özelliğidir
uygun olmayan kıyafetlerimi(pantolon,dar buluzlar abartılı örtüler tam uzun olmayan etekler)bu kıyafetleri artık kullanmıyorum
tabi bu ilk etapta olmayabilir yani bilirsin ama içine sindirmen ve vazgeçmen zaman alabilir
Allahım nasip etsin sen çok güzel bir adım atmışsın ,bu kıyafetleri satan tesettür mağazaları her yerde var ancak sana tavsiyem alışverişe çıktığında girdiğin mağazalara sorman yeterli uzun etek veya uzun kollu buluz vs
varmı yada bu civarda nerden bulabilirim dersen emin ol yardımcı olurlar
ama NAMAZ hiç kılmadım demişsinya kardeşim bu en önemli ve islamın ilk ve en önemli şartı olan FARZ borcunuda inşallah kılmaya başlar ve burada bizimle paylaşırsın
bilmemek ayıp değil kardeşim bilmediğin her şeyi sitemizden sorup öğrenebilirsin Allahım dualarını kabul etsin bizede dua et
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul