Yalnız Mesajı Göster

Kapanmak İstiyorum Selamin Aleykum Kardeşlerim.Uzun Zamandır Tesettüre Girmek İstiyorum

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kapanmak İstiyorum Selamin Aleykum Kardeşlerim.Uzun Zamandır Tesettüre Girmek İstiyorum

kapanmak istiyorum selamin aleykum kardeşlerimuzun zamandır tesettüre girmek istiyorum
selamin aleykum kardeşlerimuzun zamandır tesettüre girmek istiyorumama nedense bir türlü içime sinecek,kendime göre bir tesettür tarzı bulamadım,bugünlerde çoğunluğun giydiği tesettür tarzı nedense hiç içime sinmiyorsebebi ise,benim başım açıkken giydiğim kıyafetlerin üzerine sadece baş örtüsü takmak bana anlamsız ve manasız geliyorbu yüzden bir süredir,kapanmak için hem çaba sarfediyorum,hemde düşünüyorum nasıl yapabilirim diyebu hafta Rabbimin izniyle kuran kursuna başladımVe çok tatlı bir Hocamız varonun giyimi,benim içime hem sindi,hemde hoşuma gittiKendisi ince bir pardesü,(ayak bileklerine kadar,önü kuruvaze geliyor)içine bol pantalon giymişti galiba (paçası gözüküyordu çünkü),başörtüsünü ise omuzlarına kadar indirmiştiişte ben bu şekilde bir örtünmeyi tercih ediyorumama bu şekilde giyinmek için nerelerden alışveriş yapabilirimhangi markalardan giyinebilirim?ünlü markaların pardesü modellerine baktım ama ben o şekilde istemiyorum işlemeli allı güllü falansade olmasını tercih ediyorumbana yardım edebilirmisiniz acaba?

Alıntı Yaparak Cevapla