Konu
:
Yemek Tarifleri Saray Usulü Piliç Sarma
Yalnız Mesajı Göster
Yemek Tarifleri Saray Usulü Piliç Sarma
07-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yemek Tarifleri Saray Usulü Piliç Sarma
Yemek tarifleri Saray Usulü Piliç Sarma
Saray
Usulü
Piliç
Sarma
(4 Kişilik)
Malzemeler
1 Piliç
100 gr Kuru Kayısı
30 gr Badem
Tuz, Karabiber
Yemeğin Tarifi
Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin
Kayısıları zar şeklinde doğrayın
Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun
Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın
Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 45 dakika kadar pişirin
Piliç sarmayı ikişer cm kalınlığında kesin
Hazırladığınız piliç sarmanın yanına garnitür olarak şamfıstıklı pilav ilave edebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul