Yalnız Mesajı Göster

Yemek Tarifleri Saray Usulü Piliç Sarma

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yemek Tarifleri Saray Usulü Piliç Sarma






Yemek tarifleri Saray Usulü Piliç Sarma
SarayUsulüPiliçSarma (4 Kişilik)

Malzemeler
1 Piliç
100 gr Kuru Kayısı
30 gr Badem
Tuz, Karabiber


Yemeğin Tarifi
Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın
Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 45 dakika kadar pişirin Piliç sarmayı ikişer cm kalınlığında kesin
Hazırladığınız piliç sarmanın yanına garnitür olarak şamfıstıklı pilav ilave edebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla