Konu
:
Yemek Tarifleri /Sebze Yemekleri/Karnabahar Kızartması Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Yemek Tarifleri /Sebze Yemekleri/Karnabahar Kızartması Yapılışı
07-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yemek Tarifleri /Sebze Yemekleri/Karnabahar Kızartması Yapılışı
yemek tarifleri /sebze yemekleri/Karnabahar Kızartması yapılışı
Karnabahar Kızartması yapılışı ,Karnabahar Kızartması yapılışı
Karnabahar Kızartması
Kış mevsiminin en besleyici sebzelerinden karnabaharın kızartmasını denemiş miydiniz? Akşam yemeklerinde ara sıcak ya da ana yemeğin yanında garnitür olarak sunabileceğiniz karnabahar kızartması tarifi…
Karnabahar Kızartması
Malzemeler,
1 adet küçük boy karnabahar
1 adet yumurta
1 su bardağı süt
3 yemek kaşığı un
Kızartmak için 1 su bardağı sıvıyağ
1 adet limonun suyu
Damak tadınıza göre tuz
Hazırlanışı,
Tencereye limon suyu, tuz ve suyu alıp kaynatın
Karnabaharı bıçakla küçük parçalara bölün
Tencereye ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın
Haşlanan karnabaharları süzüp ılınması için bekletin
Kâsede yoğurt, yumurta ve unu özleşinceye kadar karıştırın
Karnabaharları yoğurtlu karışıma batırın
Kızgın yağda iki tarafını da kızartın
Afiyet olsun
Not:
Dilerseniz üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul