Konu
:
Zeytinyağlı Taze Barbunya Yapılışı Vede Resımli Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Taze Barbunya Yapılışı Vede Resımli Tarifi
07-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Taze Barbunya Yapılışı Vede Resımli Tarifi
zeytinyağlı taze barbunya yapılışı vede resımli tarifi
eytinyaglı barbunya resımlerle anlatımı
Barbunya nasıl pişirilir resımli tarifi
Zeytinyaglı barbunya tarıfı resımlerle anlatımı
Malzemeler
1 kilo taze barbunya
2 orta boy havuç
1 büyük boy patates
1 büyük boy soğan
5 diş sarımsak
1 yemek kaşığı salça
Zeytinyağı
Tuz
Şeker
Maydanoz
Yapılışı
Soğanı ve sarımsağı soyup doğradıktan sonra zeytinyağında biraz kavuruyoruz
Salçayı da ilave ediyoruz
Üzerine ayıklanmış yıkanmış barbunyayı,küp küp doğranmış havuç ve patatesi de ilave edip biraz daha kavuruyoruz
Tuz ve şekerini de atıp bir miktar su ilave ediyoruz
Ocakta pişmeye bırakıyoruz
Soğuduktan sonra servis tabağına alıp üzerini maydonozla süslüyoruz
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul