Konu
:
Reçeler Kiraz Reçeli
Yalnız Mesajı Göster
Reçeler Kiraz Reçeli
07-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Reçeler Kiraz Reçeli
Reçeler Kiraz reçeli
KİRAZ REÇELİ
1 kg
kiraz
1 kg tozşeker
1 paket vanilya
1 çay kaşığı
limon
suyu
Kirazlar yıkayıp çekirdeklerini temizleyin
Tencereye alarak üzerine tozşekeri ilave edin
Tencerenin kapağını kapatarak birkaç saat bu şekilde dinlendirin
Tozşeker iyice eridiğinde ocağa oturtun, kısık ateşte pişmeye bırakın
Pişme sırasında oluşan köpükleri alın
Reçel koyulaşmaya başladığında vanilyayı ilave edin
Ocaktan almadan birkaç dakika önce
limon
suyunu ekleyin
Reçeliniz olduğunda ocaktan indirerek soğumaya bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul