Konu
:
Yemek Tarifleri Kestaneli Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Yemek Tarifleri Kestaneli Pilav
07-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yemek Tarifleri Kestaneli Pilav
Yemek tarifleri Kestaneli Pilav
Kestaneli
Pilav
(6 Kişilik)
Malzemeler
2 Su Bardağı Pirinç
3 Çorba Kaşığı Tereyağı
3 Su Bardağı Et Suyu
250 gr Kestane, Tuz
Yemeğin Tarifi
Kestaneleri ıslatıp kenarlarına birer çentik atın
150 derece ısıdaki fırında 40 dakika kadar pişirin
Böylece hem pişecek hem de kabukları kolayca soyulacaktır
Kabuklarını soyduğunuz kestaneleri yağda soteleyin
Pirinci ekleyip kavurmaya devam edin
3 su bardağı et suyu ve tuzu ilave ederek pişirin
Not: Dilerseniz pilava safran da ekleyebilirsiniz
Tane tane pilav için Pilav piştikten sonra üzerine kağıt havlu veya gazete parçası örtüp tencerenin kapağını kapatın ve demlenmeye bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul