Yalnız Mesajı Göster

Müslümanım Diyen Bir Kişi Niçin Namaz Kılmaz İstemez ..?

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Müslümanım Diyen Bir Kişi Niçin Namaz Kılmaz İstemez ..?

Müslümanım diyen bir kişi Niçin namaz kılmaz istemez ?
Müslümanım diyen bir kişi Niçin namaz kılmaz istemez ?

[*]Kendimi Henüz Hazır Hissetmiyorum[*]Bir Kaç Defa Denedim Ama Alışacağımı Zannetmediğim İçin Bıraktım[*]Okunacak Duaları Bilmediğimden Kılmıyorum[*]Kılmam Gerektiğine İnanmadığım İçin Kılmıyorum[*]Kalbim Temiz Olduğu İçin Namaz Kılmıyorum[*]Allah'ın Namazımıza İhtiyacı Olmadığı İçin Namaz Kılmıyorum[*]Özgür Olduğum İçin Kılmıyorum[*]Hergün Namaz Kılmaktan Sıkılıyorum[*]Ailemin Baskısına İnat Kılmıyorum[*]Çalışıyorum İş Yerinde Ortam Müsaid Olmadığı İçin Kılmıyorum[*]Ailemin Namaz Kılmayacaksın Baskısından Dolayı Namaz Kılmıyorum[*]Abdest Almaya Üşeniyorum[*]Zamanım Olmuyor Vakit Bulamıyorum[*]Abdest Almak Makyajımı Bozduğu İçin Namaz Kılmıyorum[*]Çok Günahkarım Kılacağım Namazların Kabul Olmayacağına İnanıyorum[*]Kendimi Namaza Veremiyorum Olmadık Şeyler Aklıma Geliyor Bu Yüzden Bıraktım[*]Arkadaş Çevremde Namaz Kılan Yok Onlardan Etkilendim[*]Bazı Özgürlüklerimin Kısıtlanacağı Düşüncesiyle Kılmıyorum[*]Bir Vakit Kaçırınca Moralim Bozuluyor Kılacaksan Tam Kılacaksın Diyorum[*]Namaz Kısmet Meselesi Allah'tan Bir Uyarı Bir Işık Bekliyorum[*]Küçükken Alıştırmadılar Şimdi De Zor Geliyor[*]Çocuklarla Uğraşırken Namaz Kaçıyor Birikiyor Sonra Da Kılmaya Üşeniyorum[*]Namaza Başlayıp Tekrardan Bırakacağımdan Korkuyorum[*]Bazı Namaz Kılanların Hatalarını GördüğümdenSoğudum Kılıp Ta Allah'ı Mı Kandıracağım dedim[*]Gerici Ya Da Yobaz Olarak Anılmaktan Korktuğumdan Namaz Kılmıyorum[*]Namaz Kılıyordum Fakat Hayatımda Bir Değişiklik Olmayınca Bıraktım[*]Gencim Yaşlanınca Namaz Kılmayı Düşünüyorum[*]Namaz Kılmıyorum Ama Namaz Kılanlardan Daha Dürüstüm[*]Nefsime Yenik Düştüğüm İçin Namaz Kılmıyorum[*]Namaz Kılmadığımda Cehenneme Mi Gireceğim? Sonunda Cennet Var Ya!

Alıntı Yaparak Cevapla