Yalnız Mesajı Göster

Gafletle Geçen Yıllarım-Geç Uyandım

Eski 07-28-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Gafletle Geçen Yıllarım-Geç Uyandım

Gafletteyken hic birsey beni mutlu etmiyordu hepsi gecici mutluluklarher derdim oldugunda bir hedefim umidim olmadigi icin guclu bir imanda olmadigi icin daha cok yikiliyordumbombos gecmis vakitlerimasli astari olmayan seyler pesinde kosmusumcok yazik nekadar cok nankörmusum ben Rabbime karsinekadar cok hemdeben kimimki ona ibadet etmeyecegim de kime edecegimben kimim neyim ne degerim varRabbimin sevgisi rizasi icin yasamayacagim O nun icin kulluk yapmayacagimda ne yapacagimne ise yararimne kazanirimHIC KOSKOCA BIR HICevet uzun yillarim hic lerle gecti ama Allahima sukurker olsunki beni uyandirdi gercekleri görmemi sagladiOkadar Nankörlugume ragmen bana bir sans verdihagnimiz yapiyoruzki bunu hangimizsinirlenince hemen o kisiyi cezalandirmak kizdirmak istemiyoruzOysa Allah öylemi kendisine ne hakaretler dinine musluman kullarina ne zulumler yapiliyorda O sabr ediyorAffedecegini affediyor hidayet veriyor affetmedigini ise ahirete sakliyorki bu cok buyuk bir ceza onlari bekliyor demektirAma ben onun Hidayetine nail oldum binlerce kez sukur olsunO na yaklastim adetaO na ibadet ettikce dostlugunu hissetmeye basladimCok tatli gelmeye basladi Onun icin yasamak Onun rizasi icin birseyler yapmakO nun varligi benim icimi titretiyorheybetini görmesemde cok siddetli hissediyorumRabbimin tek olusu guclu olusu ölumsuz olusu bana huzur guven veriyorHissettiklerini birtek O anliyor O ilgileniyorSanki zaman zaman Rabbime daha cok yaklasiyorumBazen kendime kiziyorumbasima gelen huzursuklardan sikayet edince kendime diyorum heyyyy ne oldu neye kiziyorsun kime hiddetleniyorsunIstediklerini vermedi dimi simdiye kadar yuce Rabbinsimdi ne oluyorda sikayet ediyorsunNe hakla hangi haklaNe o yoksa nankörluk mu etmeye basliyorsunkendine gel Rabbinin Yuce Kurani kerim de buyurdugu gibi bizleri iyiliklerle kötuluklerle imtihan edecegini unuttunmu?Unutma hatirlasabret kazanirsinsonuc ne olursa olsun sabret Allah sabredenle beraberdir diyorumkendimi toparliyorum ve bana inanilmaz mutluluk geliyorhemen kisa surede istedigim huzura kavusuyorumGuzel Rabbime laik kul olamuyorumOysa ben benim degilimki Ben Onunum beni Yaratn Rabbim benim sahibimdirBenim nefsim degilBen nefsime kulluk edememBen Allahima kulluk etmeliyimO benim buyuk Askim ben herseyi Onun icin yapmaktayimkorkuyorumbu sevgiyi kaybetmektenböylesine baglanmisken kopmaktan korkuyorumMutlaka Rabbimin dostlugunu kaybetmemek icincok caba sarf etmeliyimsonunda dönusum O na oalcakhesabimi O na verecegimRabbim bana ve butun muminlere sehadeti nasip etsinEn cok istedigim bu
Alıntı Yaparak Cevapla