Konu
:
Turşulu Patetes Püresi Topları Hazırlayalım
Yalnız Mesajı Göster
Turşulu Patetes Püresi Topları Hazırlayalım
07-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Turşulu Patetes Püresi Topları Hazırlayalım
Turşulu patetes püresi topları hazırlayalım
Turşulu patetes püresi
Malzemeler:- 1 adet irice patates
- 2 adet kornişon turşu
- 1 tatlı kaşığı mayonez
- tuz, karabiber ve istenilen baharatlarYapılışı: Patatesler haşlanarak ezilir ve püre haline getirilir
Mayonez, tuz ve baharatlar ilave edilerek tekrar karıştırılır
Kornişon turşular rendenin ince yerinde rendelenir
Avuç içerisinde sıkılarak fazla suyu alınır ve patatesin içerisine katılır
Sıcak sıcak servis edilir
(Püre sıcak olacağı için herhangi bir kalıba koyup da servis etmek isterseniz önce püreyi soğutmanız gerekiyor, aksi halde kalıptan ayrılmıyor
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul