Konu
:
Et Yemekleri - Bayram Kavurma
Yalnız Mesajı Göster
Et Yemekleri - Bayram Kavurma
07-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Et Yemekleri - Bayram Kavurma
Et yemekleri - bayram kavurma
Malzemeler
1 kg kuzu but (orta yağlı)
100 gr kuyruk yağı
Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik
Yemeğin Tarifi
Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun
İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin
Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin
Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız
Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz
Sıcak olarak servis yapınız
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul