Yalnız Mesajı Göster

Et Yemekleri - Bayram Kavurma

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Yemekleri - Bayram Kavurma






Et yemekleri - bayram kavurma
Malzemeler
1 kg kuzu but (orta yağlı)

100 gr kuyruk yağı

Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik


Yemeğin Tarifi

Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin

Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz Sıcak olarak servis yapınız

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla