Konu
:
Sebzeli Dana Haşlama
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Dana Haşlama
07-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Dana Haşlama
sebzeli dana haşlama
MALZEMELER
Yarım kg Kemikli Dana Eti
3 Kereviz
3 Patates
3 Havuç
1 Soğan
2 Diş Sarımsak
3 Pırasa
Arpacık Soğanı
Defne Yaprağı
1 Demet Maydanoz
2 Dilim Füme Jambon
Tuz
Tane Karabiber
HAZIRLANIŞI
Soğanı temizleyin, sarımsağı ince doğrayın
Eti kalın tabanlı bir tencereye alıp soğan, sarımsak, maydanoz, defne yapraği, tuz, biber ve üzerini örtecek kadar su ekleyerek kaynatın
Kaynamaya başlayınca ateşi kısın
Ara sıra suyunu kontrol edin ve üzerinde oluşan köpükleri kevgirle alın
Sebzeleri temizleyip iri dilimleyin
Et pişince sebzeleri ilave ederek 40-45 dakika kadar birlikte kaynatın
Et ve sebzeler yumuşayınca ateşten alın
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul