Yalnız Mesajı Göster

Et Yemekleri-Ramazan Kıyması

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Yemekleri-Ramazan Kıyması






Et Yemekleri-Ramazan Kıyması
Ramazan Kıyması



Malzemeler

500 gr orta yağlı kıyma

400 gr ince kıyılmış ıspanak

Yarım demet maydanoz

2 yemek kaşığı margarin

Yeteri kadar tuz, karabiber

1 yemek kaşığı salça

2 adet domates (kabukları soyulmuş doğranmış)

1 Büyük çentilmiş soğan

Üzeri için: 4 adet yumurta



Yemeğin Tarifi

Yayvan bir tencereye soğanı ve yağı koyup kavurun İçine kıymayı ilave edin Salça ile domatesi birlikte pişirin Maydanoz ve ıspanağı ilave edin Tuzunu ve baharatını ekleyip ağzını kapatın


Suyunu çekene kadar pişirin Üzerine çırpılmış yumurta ekleyin Kapağını kapatın Sıcak olarak servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla