Konu
:
Et Yemekleri - Finlandiya Üsulu Rezeneli Yahni Tarif Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Et Yemekleri - Finlandiya Üsulu Rezeneli Yahni Tarif Yapılışı
07-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Et Yemekleri - Finlandiya Üsulu Rezeneli Yahni Tarif Yapılışı
Et yemekleri - Finlandiya Üsulu Rezeneli Yahni tarif yapılışı
500 gr kuzu but (kuşbaşı doğranmış)
1 adet soğan (4’e kesilmiş)
1 adet defne yaprağı
1 adet rezene (tel tel doğranmış)
12 adet limon kabuğu rendesi
1 çay kaşığı tane karabiber
12 adet portakal kabuğu rendesi
1 çay bardağı süzme yoğurt
1 tatlı kaşığı hardal
1 adet yumurta sarısı
12 bağ dereotu
2 bardak su
Tarifin Hazırlanışı
Soğan,et,su,tane karabiber,dereotu ve defne yaprağını yaklaşık 1 saat tıngırdatın
Ardından etleri rezeneleri ialave edin ve 15 dakika daha pişirme işlemine devam edin
Ayrı bir kapta limon kabuğu,portakal kabuğu,süzme yoğurt,yumurta sarısı ve hardalı karıştırarak tencereye ilave edin ve 5 dakika daha pişirin
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul