Yalnız Mesajı Göster

Et Yemekleri--Etli Taze Fasulye

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Yemekleri--Etli Taze Fasulye






Et yemekleri--etli taze fasulye
Etli Taze Fasulye


not: sitedeki düzenlemeleri tamamlayana kadar bazı başlıklar ingilizce çıkabilir
Pınar hanımdan gelen kargonun içinde bir de bu narin fasulyeler vardı Güz fasulyesi / oturak fasulye cinsine benzer bir cins Yine kendisinden aldığım ipuçları ile pişirdim fasulyeleri
Etli Taze Fasulye:
Malzemeler:
  • 2 adet kuru soğan
  • yarım kg kuşbaşı et
  • 1 kg taze fasulye
  • 2 adet domates
  • yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tatlı toz biber
  • tuz
  • 1 su bardağı kaynar içme suyu
Hazırlanması:[*]Soğanı ve etleri tavaya alın, etler bıraktıkları suyu çekene kadar kavurun[*]Tuz ve su hariç kalan malzemeleri ekleyip 15-20 dakika kavurun (mümkün olduğunca uzun kavurmalısınız)[*]20 dakikanın sonunda 1 bardak kaynamış iyi suyu ekleyip fasulyeler yumuşayana kadar pişirin[*]Tuzunu ayarlayıp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla