Yalnız Mesajı Göster

Et Yemekleri - Ciğer Kavurma

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Yemekleri - Ciğer Kavurma






et yemekleri - ciğer kavurma
ciğer kavurma


Malzemeler

1 paket tavuk ciğeri (yada tavuk göğsü),

2 adet yeşil biber,

2 adet domates,

kimyon,

kekik,

tuz,

pul biber,

hangi baharatı dilerseniz onu koyabilirsiniz
Hazırlanışı

Ciğer ince doğranır, tavadaki yağ biraz kızdırılır ve ciğer tavaya konulur Üzerine baharatlar, tuzu ve biberi ekleyin Biraz kavurduktan sonra yaklaşık 2 dk sonra domates eklenir Kısık ateşte kapak kapalı bir şekilde pişinceye kadar ocakta kalsın

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla