Yalnız Mesajı Göster

Et Yemekleri - Kuru Fasulyeli Tas Kebabı

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Yemekleri - Kuru Fasulyeli Tas Kebabı






Et yemekleri - Kuru Fasulyeli Tas Kebabı
Kuru Fasulyeli Tas Kebabı , Kuru Fasulyeli Tas Kebabı


Malzemeler
• 800 g kuşbaşı dana eti

• 250 g haşlanmış kuru barbunya fasulyesi

• 3 domates

• 3 soğan

• 2 diş sarmısak

• 2 yeşil biber

• 1 adet çok acı sivri biber

• 5 çorba kaşığı zeytinyağı

• 1 litre et suyu

• Tuz

• Kişniş

• Kimyon



Tarif

Soğanları ve sarmısakları doğrayın Domateslerin kabuklarını soyun ve doğrayın Biberleri dilimleyinSığ bir tencerede etlerin renkleri değişene kadar pişirin Soğanı, sarmısağı, biberleri, domatesleri ve baharatı ilave edin Et suyunu koyun ve iyice karıştırın KIsık ateşte yaklaşık 1 saat 10 dakika kapağı kapalı olarak pişirin Pişmesine yakın fasulyeleri ilave edin, bir taşım kaynattıktan sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla